Arrangører

Ida

Formand

 

 

Mit navn er Ida Hvitved og jeg er 22 år gammel. Jeg er gopher ansvarlig for koyo og har været det de sidste 4 år, derudover er jeg formand. Jeg har været med siden år 1, hjulpet som gopher siden år 2, været arrangør siden år 4 og været i bestyrelsen siden år 5 og nu ser jeg frem til den bedste koyocon nogensinde i år 7.

 

 

Denni

Næstformand

 

 

 

Denni Wind, 29 år, næstformand og gopherleder. Jeg har været med som gopher i et par år og været gopherleder i 2 år.

 

 

 

 

Camilla

Kassér

 

 

 

Hejsa, jeg hedder Camilla. Jeg er 23 år ung, og har haft fornøjelsen af at være en del af Koyocon siden 2013. I 2018 fik jeg chancen for at være Eventleder for vores fantastiske team af eventansvarlige, en rolle som jeg har været så heldig at få tildelt igen i år. Derudover står jeg for foreningens budget og regnskab som kassér.

 

 

Aya

Menig

 

 

Navnet er Aya og jeg er koreaner.
Jeg elsker specielt katte og får, samt drikker en masse kaffe og energidriks.
Lidenskaben består af at sove for meget, spise for meget og spille for meget.

 

 

 

Hakim

Menig

Hej mit navn er Hakim, jeg er bestyrelsesmedlem på 3. år, arrangør for 5. år og KoyoCon deltagere på 6.

Jeg kom til min første KoyoCon i 2013, hvor jeg gik rundt og gav snacks til tilfældige gophere, fordi jeg synes, at de gjorde et godt stykke arbejde. Ved den næste generalforsamling, blev jeg så en del af arrangørerne, som ansvarlig for den nyskabte PR afdeling. Jeg er stadig PR ansvarlige for Connen, for 5. år i streg. Jeg tror ikke, at nogen læser de her, men hviis du finder mig til Connen, og giver mig et klistermærke til min computer, så får du lidt slik til gengæld.

Mette

Suppleant

 

 

Mit navn er Mette Aaes, 32 år. Jeg står for Bring n’ Buy og Artist Alley til Koyocon og gennem året står jeg for Chibi Events. Jeg har været i cosplay miljøet i 11 år og siddet i Artist Alley i størstedelen af de år.

 

 

 

Yao

Suppleant

 

 

Hej jeg hedder Yao og er 21 år gammel. Jeg har deltaget i Koyocon siden det første år og har været medhjælper på event team i et par år. Det er mit tredje år som vært og cosplay team leder så jeg håber at alle igen i år får en super con og vil nyde Koyocons shows.

 

 

Martin

Techleder

 

 

Gammel mand på 35 (jep, skulle lige regne efter). Jeg står for sceneteknik samt lokation, og hjælper til med alt det jeg kan i forhold til planlægning af connen. Har deltaget siden 1. år og hjulpet til siden 2. år.

 

 

Christian

Techleder

 

Hai-Hai! Navnet er Christian, jeg står som tech leder i samarbejde vores gamle mand, Martin. Jeg har hånd over alt det tekniske, udover scenen. Support, Karaoke mm.

Er 21 år gammel og kæmpe teknik nørd. I år er mit andet år på arrangør holdet bag Koyo. Har været stolt deltager i 4 år. Og glæder mig meget til at møde alle i deltagende!

 

Victoria

Eventleder

 

 

Du et dejligt menneske og må have dig en fantastisk dag!
Jeg har endnu en gang fået lov til at være leder af Koyocons event team, en opgave som jeg holder rigtig meget af. Det giver mig så meget livsglæde at være med til at skabe oplevelser for andre mennesker.

 

 

Bonita

Cosplayleder

 

 

Heyo, mit navn er Bonita og jeg har den store glæde af at være vært for Koyocon for tredje år i træk. Jeg har været så heldig at jeg igen i år har fået lov til at være en af cosplaylederne, så det er mig og min makker Yao I kommer til at have kontakt med hvis i tilmelder jer cosplayshowet eller craftmanship. Jeg glæder mig super meget til Koyocon 2019.

 

 

Naja

Dekoration ansvarlig

 

 

Naja Moser, leder af det nye Chaos Control team, samt lidt andet fra grafisk til oppyntnings afdelingen. Jeg vil som Chaos Control leder være lidt over det hele så uanset, hvor du er vil du nok komme til at se mig på et tidspunkt 😛 Dette vil være mit tredje år som frivillig til Koyo, og jeg vil glæde mig til at se jer alle, frivillige såvel som deltagere [ ^ w^]/

 

 

Jojo

Gopherleder

 

 

Yo yo yo! Mit navn er Jojo, jeg har i år glæden af at være en del af gopherlederne. Jeg har selv startet hos Koyo som gopher i 2016, derefter en del af event teamet i 2017, og på chaos control I 2018.

Jeg er mega klar til koyocon 2019, hva med dig?! 😉

 

 

 

Sarah

Aftale Ansvarlig

 

 

Mit navn er Sarah, og jeg har i år æren af at være ansvarlig for Koyocons sponsor- og dealeraftaler. Koyocon har været en del af mit liv de sidste 6 år, og jeg er rigtigt glad for endnu i år at kunne sætte mit præg på en forening, jeg brænder så dybt og inderligt for.