fbpx
null

Mit navn er Ida Hvitved og jeg er 23 år gammel. Jeg er ansvarlig for aftaler og PR, derudover er jeg formand. Jeg har været med siden år 1, hjulpet som gopher siden år 2, været arrangør siden år 4 og været i bestyrelsen siden år 5 og nu ser jeg frem til den bedste koyocon nogensinde i år 8.

Ida

Formand
null

Du et dejligt menneske og må have dig en fantastisk dag!
Jeg har endnu en gang fået lov til at være leder af Koyocons event team, en opgave som jeg holder rigtig meget af. Derudover er jeg i år også næsteformand.

Det giver mig så meget livsglæde at være med til at skabe oplevelser for andre mennesker.

Victoria

Næstformand
null

Hejsa, jeg hedder Camilla. Jeg er 23 år ung, og har haft fornøjelsen af at være en del af Koyocon siden 2013. I 2018 fik jeg chancen for at være Eventleder for vores fantastiske team af eventansvarlige, en rolle som jeg har været så heldig at få tildelt igen i år. Derudover står jeg for foreningens budget og regnskab som kassér.

Camilla

Kassér
null

Yo yo yo! Mit navn er Jojo, jeg har i år glæden af at være en del af gopherlederne. Jeg har selv startet hos Koyo som gopher i 2016, derefter en del af event teamet i 2017, og på chaos control I 2018.

Jeg er mega klar til koyocon 2020, hva med dig?

Jojo

Menig
null

Hej mit navn er Hakim, jeg er bestyrelsesmedlem på 4. år, arrangør for 6. år og KoyoCon deltagere på 7.

Jeg kom til min første KoyoCon i 2013, hvor jeg gik rundt og gav snacks til tilfældige gophere, fordi jeg synes, at de gjorde et godt stykke arbejde. Ved den næste generalforsamling, blev jeg så en del af arrangørerne, som ansvarlig for den nyskabte PR afdeling. Jeg er stadig PR ansvarlige for Connen, for 6. år i streg.

Hakim

Menig
null

Denni Wind, 30 år, lokationsansvarlig og gopherleder. Jeg har været med som gopher i et par år og været gopherleder i 3 år.

Denni

Suppleant
null

Navnet er Aya og jeg er koreaner.
Jeg elsker specielt katte og får, samt drikker en masse kaffe og energidriks.
Lidenskaben består af at sove for meget, spise for meget og spille for meget.

Aya

Suppleant
null

Gammel mand på 36 (jep, skulle lige regne efter). Jeg står for sceneteknik samt lokation, og hjælper til med alt det jeg kan i forhold til planlægning af connen. Har deltaget siden 1. år og hjulpet til siden 2. år.

Martin

Techleder
null

Andreas

Techleder
null

Hej jeg hedder Yao og er 22 år gammel. Jeg har deltaget i Koyocon siden det første år og har været medhjælper på event team i et par år. Det er mit fjerde år som vært og cosplay team leder så jeg håber at alle igen i år får en super con og vil nyde Koyocons shows.

Yao

Cosplayleder
null

Louise

Cosplayleder
null

Mit navn er Mette Aaes, 33 år. Jeg står for Bring n’ Buy og Artist Alley til Koyocon og gennem året står jeg for Chibi Events. Jeg har været i cosplay miljøet i 12 år og siddet i Artist Alley i størstedelen af de år.

Mette

AA/BB ansvarlig
null

Clara

Aftale ansvarlig
null

Mit navn er Sarah, og jeg har i år æren af at være ansvarlig for Koyocons sponsor- og dealeraftaler. Koyocon har været en del af mit liv de sidste 6 år, og jeg er rigtigt glad for endnu i år at kunne sætte mit præg på en forening, jeg brænder så dybt og inderligt for.

Sarah

Aftale Ansvarlig
Menu