Arrangører

Ida Hvitved

Formand

 

 

Mit navn er Ida Hvitved og jeg er 21 år gammel. Jeg er gopher ansvarlig for koyo og har været det de sidste 3 år, derudover er jeg formand. Jeg har været med siden år 1, hjulpet som gopher siden år 2, været arrangør siden år 4 og været i bestyrelsen siden år 5 og nu ser jeg frem til den bedste koyocon nogensinde i år 6.

 

 

Dion Sørensen

Næstformand

 

 

 

34 vilde år, jeg har været med i anime miljøet i rigtig mange år, første gang til J-Popcon i 2005. Været med til at starte OBAA i Aarhus, hjulpet til med HAF, Higashi i Randers og starte Koyocon.

 

 

 

Maria Rasmussen

Kasserer

 

 

Jeg hedder Maria og er 25 år gammel. Jeg har været med til Koyo siden de første år som frivillig, og siden været en del af bestyrelsen som kasser. Jeg har været med i miljøet siden 2008, og har været med til at starte Anime Higashi i Randers, samt hjulpet til til alle danske foreninger og conner gennem årene. Jeg er ansvarlig for lokation og dealers til Koyo i år.

 

Aya Kwon

Menig

 

 

Navnet er Aya og jeg er koreaner.
Jeg elsker specielt katte og får, samt drikker en masse kaffe og energidriks.
Lidenskaben består af at sove for meget, spise for meget og spille for meget.

 

 

 

Denni Wind

Menig

 

 

Denni Wind, 28 år, bestyrelsesmedlem og gopherleder. Jeg har været med som gopher i et par år og været gopherleder i 1 år.

 

 

 

 

Hakim Pedersen

Suppleant

 

 

Hakim Pedersen, 28 år gammel, bestyrelsesmedlem, PR-, Presse- og VIP ansvarlig. Jeg har været med i 3 år og regner med at være her i noget tid endnu.

 

 

 

Mette Aaes

Suppleant

 

 

Mit navn er Mette Aaes, 31 år. Jeg står for Bring n’ Buy og Artist Alley til Koyocon og gennem året står jeg for Chibi Events. Jeg har været i cosplay miljøet i 10 år og siddet i Artist Alley i størstedelen af de år.

 

 

 

Martin Jensen

Techleder

 

 

Gammel mand på 34 (jep, skulle lige regne efter). Jeg står for sceneteknik samt lokation, og hjælper til med alt det jeg kan i forhold til planlægning af connen. Har deltaget siden 1. år og hjulpet til siden 2. år.

 

 

Christian Jepsen

Techleder

 

Hai-Hai! Navnet er Christian, jeg står som tech leder i samarbejde vores gamle mand, Martin. Jeg har hånd over alt det tekniske, udover scenen. Netværk, telefoner, skærme, mm.

Er 20 år gammel og kæmpe teknik nørd. I år er mit første år på arrangør holdet bag Koyo, men har været stolt deltager i 3 år. Og glæder mig meget til at møde alle i deltagende!

 

Erika Jarland

Eventleder

Halløjsa, Erika Jarland her!

23 år gammel, jeg har været en del af Koyo siden 2015, jeg har faktisk aldrig været almindelig deltager, da jeg startede som event-ugle  jeg har siden 2016 været eventleder og nu styrer jeg så igen i år eventteamet sammen med 2 andre skønne piger. Fun Fact: Jeg har ildere og mange af dem.

Jeg glæder mig til at se jer allesammen til Koyo 2018.

 

Camilla Poulsen

Eventleder

 

 

Halløj! Jeg hedder Camilla, og jeg har været en del af Koyo siden 1. år, derefter lidt on-and-off indtil året 2016, hvor jeg vendte frygteligt tilbage som Gopher og senere Eventansvarlig. I år har jeg æren af at være eventleder, i ledtog med Erika og Victoria.

 

 

Victoria Kaxe

Eventleder

 

 

Mit navn er Victoria Kaxe og jeg er 22 år. Det er det første år jeg arbejder sammen med Koyo, og det gør jeg som leder af event teamet. Jeg glæder mig til at prøve at sætte mit præg på en con som vi alle sammen holder meget af.

 

 

Bonita

Cosplayleder

 

Hejsa mit navn er Bonita men de fleste kalder mig Bon. Jeg deltog for første gang til Koyocon sidste år hvor jeg også var vært. Da jeg havde en super oplevelse med det ville jeg i år afprøve det at være cosplay team leder. Igen i år har jeg den ære at være en af jeres to værter.

Jeg glæder mig super meget til at snakke med alle de dejlige deltagere til cosplayshowet og craftmanship. Vi ses til Koyocon 2018.

 

Yao

Cosplayleder

 

 

Hej jeg hedder Yao og er 20 år gammel. Jeg har deltaget i Koyocon siden det første år og har været medhjælper på event team i et par år. Det er mit andet år som vært og cosplay team leder så jeg håber at alle igen i år får en super con og vil nyde koyocons shows.

 

 

Naja

Chaoscontrol

 

 

Naja Moser, leder af det nye Chaos Control team, samt lidt andet fra grafisk til oppyntnings afdelingen. Jeg vil som Chaos Control leder være lidt over det hele så uanset, hvor du er vil du nok komme til at se mig på et tidspunkt 😛 Dette vil være mit tredje år som frivillig til Koyo, og jeg vil glæde mig til at se jer alle, frivillige såvel som deltagere [ ^ w^]/