fbpx

feb
29
lør
Koyo Chibi – Fastelavn Dania Games
feb 29 kl. 10:00 am – mar 1 kl. 3:00 pm

Vi holder fastelavn 🎉 vi holder kostumekonkurrence, fastelavnsboller og vi slår en tønde i stykker (hvad mere kan man ønske sig? 😁)

Den her Koyo Chibi er åbne for både medlemmer og ikke-medlemmer 🙂 Alle fastelavns aktiviteterne foregår lørdag, så medbring cosplay og godt humør! Vi dekorere og sætter op i løbet af dagen og holder vi cosplay konkurrence og slår katten af tønden om eftermiddagen.

Der er mulighed for overnatning hvis man selv medbringer luftmadras osv. ♥

mar
20
fre
Koyo Cosplay Camp Vol. 4 Dania Games
mar 20 kl. 6:00 pm – mar 22 kl. 3:00 pm

Koyo Cosplay Camp er et weekend arrangement, hvor de deltagende kan lave cosplay med hjælp fra hinanden og nogle af Koyos arrangører. Arrangementet vil gøre det muligt for cosplayere at lære nye teknikker inden for f.eks. crafting, wigstyling og syning. og arbejde med maskiner og materialer de potentielt ellers ikke ville have mulighed for.

Arrangementet bliver afholdt d. 20.-22-. marts på Dania Games, N. P. Josiassens Vej, 44 A, i Grenaa. Arrangementet starter kl. 18 fredag og slutter kl. 15 søndag.

Det koster 75 kr. at deltage, og denne pris inkluderer mulighed for overnatning og brug af et mindre udvalg af materialer. Det er muligt at tilkøbe morgenmad til 25kr. pr. dag. Morgenmad består af rundstykker/fransbrød m. pålæg og juice. Det kræver medlemskab til foreningen at deltage.

Læs alt om arrangementet her: https://koyocon.dk/koyo-cosplay-camp/

apr
17
fre
Koyo Chibi – Weathering with you
apr 17 kl. 5:00 pm – apr 19 kl. 3:00 pm

Vi hygger fredag til søndag 🙂 Lørdag tager dem der har lyst ind og ser Weathering wit You (af skaberne bag Your name) 😀 Filmen er på japansk med danske undertekster.

Hvis i gerne vil med ind og se ‘Weathering with You’ d. 18. april kl. 18:30, så kan i købe billetter ved Grenå Kino til 80kr. eller i kan købe billetter ved os til 75kr. for ikke medlemmer og 60kr. for medlemmer 😁🎥 Hvis i vil købe billetter hos os skal i bare overføre beløbet på mobilepay til 810550 med kommentaren ‘Weathering with You’ 😊 Vi udlevere billetterne ved indgangen til biografen 🌟

Alle kan komme og mødes ved biografen, men hygge delen er kun for medlemmer ♥ Der er mulighed for overnatning hvis man selv medbringer luftmadras m.v.

nov
13
fre
KoyoCon Grenå Idrætscenter
nov 13 kl. 6:00 pm – nov 15 kl. 3:00 pm

Hvert år i November forvandles Grenaa Idrætscenters haller og lokaler til et mekka for entusiaster inden for tegnefilm og -serier, spil, mytologi og lignende. Centeret fyldes af unge mennesker i farvestrålende udklædninger, som deltager i lege, konkurrencer og opfører skuespil som deres yndlings karakterer. Der købes og sælges merchandise hos forhandlere eller individuelle kunstnere, som har boder til eventet.

Der har oprindeligt været mest fokus på Japansk populærkultur men alle velkomne, selvom interessen er på mere vestlige kulturelementer. Det er en rigtig god lejlighed til at mødes med andre med samme interesse, men også en fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber. I forhold til andre lignende arrangementer holder KōyōCon stort fokus på at være begyndervenlig og skabe trygge og hyggelige rammer for deltagerne på trods af at det pt. er det største arrangement af sin slags udenfor hovedstadsområdet.

Hvis du vil have mere løbende information er du både velkommen til at tjekke vores facebook side.

Menu