jun
28
fre
Koyo Chibi Juni Arresten
jun 28 kl. 6:00 pm – jun 30 kl. 3:00 pm

Koyo Chibi er små hygge arrangementer der afholder ca. 1 gang om måneden. Til Chibi handler det udelukkende om at hygge om vores fælles interesser. Lokalerne giver os mulighed for at lave mindre kreative projekter, se film/serier, spille eller bare sidde og snakke. Til koyo chibi i juni er der planlagt en fælles tur til djurs sommerland om lørdagen.

Der er mulighed for overnatning, så husk madras og sovepose.

jun
29
lør
Djurs Sommerlandstur 2019 Djurs Sommerland
jun 29 kl. 10:00 am – 6:00 pm

Som vanen tro, tager Chibi Events sammen med KoyoCon og Otaku Batsu Aarhus i Djurs Sommerland.
Der var et fantastisk fremmøde sidste år, hvor en del mødte op i cosplay, der gav en masse opmærksomhed. Vi håber at succesen vil forsætte i år, samt håber vi at være lige så heldig med vejret.

Dette event er åben for alt og alle. Så invitere alle i kender, for jo flere jo bedre. Det er ikke et krav at komme i cosplay, men vi elsker når i gør.
Vi mødes ved indgangen, tager et gruppebillede og derefter indtager vi sommerlandet i de grupper folk ønsker.

Der kører busser fra Grenaa, Randers og Aarhus. Info til at købe bus billet + indgangs billet til 299,- her: https://djurssommerland.dk/koeb-billetter/tilbud-bus-inkl-entre/ eller i Midttrafiks App – DE KAN IKKE KØBES I BUSSEN.

Køreplanen kan findes her:
Til Århus folk:
https://www.midttrafik.dk/media/14924/k%C3%B8replan-400_2019.pdf

Til Randers folk:
https://www.midttrafik.dk/media/7494/214%C3%B8s_hel%C3%A5r_k17.pdf
Fra Grenaa (Koyo Chibi event) ser vi om vi kan være i diverse biler.

Vi glæder os til at se lige så mange mennesker som sidste år, og til endnu en tur med masser af sjov og spas.

I år er turen igen placeret om lørdagen, da der var flertal for denne dag. Der afholdes Koyo chibi denne weekend, så hvis man har lyst, kan man også tage til deres arrangement, der starter om fredagen. Her er muligt for overnatning hele weekenden.

nov
8
fre
KoyoCon 2019! Grenaa idrætscenter
nov 8 kl. 6:00 pm – nov 10 kl. 3:00 pm

Hvert år i November forvandles Grenaa Idrætscenters haller og lokaler til et mekka for entusiaster inden for tegnefilm og -serier, spil, mytologi og lignende. Centeret fyldes af unge mennesker i farvestrålende udklædninger, som deltager i lege, konkurrencer og opfører skuespil som deres yndlings karakterer. Der købes og sælges merchandise hos forhandlere eller individuelle kunstnere, som har boder til eventet.

Du kan læse alt om arrangementet her på hjemmesiden.

Menu