fbpx

apr
18
lør
Koyo Chibi – Weathering with you Dania Games
apr 18 kl. 10:00 am – apr 19 kl. 3:00 pm

Vi hygger lørdag til søndag 🙂 Lørdag tager dem der har lyst ind og ser Weathering wit You (af skaberne bag Your name) 😀 Filmen er på japansk med danske undertekster.

Hvis i gerne vil med ind og se ‘Weathering with You’ d. 18. april kl. 18:30, så kan i købe billetter ved Grenå Kino til 80kr. eller i kan købe billetter ved os til 75kr. for ikke medlemmer og 60kr. for medlemmer 😀 Hvis i vil købe billetter hos os skal i bare overføre beløbet på mobilepay til 810550 med kommentaren ‘Weathering with You’ 🙂 Vi udlevere billetterne ved indgangen til biografen.

Alle kan komme og mødes ved biografen, men hygge delen er kun for medlemmer ♥ Der er mulighed for overnatning hvis man selv medbringer luftmadras m.v.

nov
13
fre
KoyoCon Grenå Idrætscenter
nov 13 kl. 6:00 pm – nov 15 kl. 3:00 pm

Hvert år i November forvandles Grenaa Idrætscenters haller og lokaler til et mekka for entusiaster inden for tegnefilm og -serier, spil, mytologi og lignende. Centeret fyldes af unge mennesker i farvestrålende udklædninger, som deltager i lege, konkurrencer og opfører skuespil som deres yndlings karakterer. Der købes og sælges merchandise hos forhandlere eller individuelle kunstnere, som har boder til eventet.

Der har oprindeligt været mest fokus på Japansk populærkultur men alle velkomne, selvom interessen er på mere vestlige kulturelementer. Det er en rigtig god lejlighed til at mødes med andre med samme interesse, men også en fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber. I forhold til andre lignende arrangementer holder KōyōCon stort fokus på at være begyndervenlig og skabe trygge og hyggelige rammer for deltagerne på trods af at det pt. er det største arrangement af sin slags udenfor hovedstadsområdet.

Hvis du vil have mere løbende information er du både velkommen til at tjekke vores facebook side.

Menu