fbpx

aug
14
fre
Koyo Cosplay Camp vol. 4 Ungnorddjurs
aug 14 kl. 6:00 pm – aug 16 kl. 3:00 pm
Koyo Cosplay Camp er et weekend arrangement, hvor de deltagende kan lave cosplay med hjælp fra hinanden og nogle af Koyos arrangører. Arrangementet vil gøre det muligt for cosplayere at lære nye teknikker inden for f.eks. crafting, wigstyling og syning. og arbejde med maskiner og materialer de potentielt ellers ikke ville have mulighed for.
Arrangementet bliver afholdt d. 14.-16. august på ungnorddjurs, i Grenaa. Arrangementet starter kl. 18 fredag og slutter kl. 15 søndag.
Det er fuldkommen gratis at deltage (dog kun for medlemmer), og der er mulighed for overnatning og brug af et mindre udvalg af materialer. Der er et begrænset antal pladser, så man skal booke en billet på https://conbillet.dk/event/kcc-4/
nov
13
fre
KoyoCon Grenå Idrætscenter
nov 13 kl. 6:00 pm – nov 15 kl. 3:00 pm

Hvert år i November forvandles Grenaa Idrætscenters haller og lokaler til et mekka for entusiaster inden for tegnefilm og -serier, spil, mytologi og lignende. Centeret fyldes af unge mennesker i farvestrålende udklædninger, som deltager i lege, konkurrencer og opfører skuespil som deres yndlings karakterer. Der købes og sælges merchandise hos forhandlere eller individuelle kunstnere, som har boder til eventet.

Der har oprindeligt været mest fokus på Japansk populærkultur men alle velkomne, selvom interessen er på mere vestlige kulturelementer. Det er en rigtig god lejlighed til at mødes med andre med samme interesse, men også en fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber. I forhold til andre lignende arrangementer holder KōyōCon stort fokus på at være begyndervenlig og skabe trygge og hyggelige rammer for deltagerne på trods af at det pt. er det største arrangement af sin slags udenfor hovedstadsområdet.

Hvis du vil have mere løbende information er du både velkommen til at tjekke vores facebook side.

Menu