fbpx

Dealer Hall

Epic Panda

Epic Panda har et stort udvalg af Funko Pops, t-shirts, caps, krus, brætspil og andet popkultur merchandise.

Nes Bozz

Nes Bozz specialiserer sig i både brugte spil og maskiner til alle konsol spillere i Danmark. De vil desuden opsætte et lækkert gameroom samme sted som deres bod.

AMAI

Amai sælger et stort udvalg af k-pop merch, japansk slik og andre lækkerier.

Flourish

Flourish sælger diverse japanske hobby materialer til alt fra origami og chiyogami til alt hvad du skal bruge for at lave din egen manga.

AniMerch

AniMerch har et stort udvalg af anime figurer og andet anime relateret merchandise.

Nerdvault

Nerdvault sælger alt du skal bruge til dit næste cosplay og har et stort udvalg af crafting materialer og wigs.

Game College

Game College er Danmarks eneste spilgymnasium!

På Game College i Grenaa er vi specialister i spil og spiludvikling. På Game College kan du vælge mellem tre studieretninger, eSport, IT og Art.

Fælles for de tre studieretninger er, at mens du dyrker din interessere for spil, får du også en god og solid ungdomsuddannelse der åbner dørene til en fremtid fyldt med muligheder.

Game College har placering, i den uofficielle spiludviklingshovedstad, nemlig Grenaa. På Game College bliver du mødt af et studiemiljø, hvor dine medstuderende har samme passion for spil og spiludvikling som dig.

Som elev på Game College, har du mulighed for at blive en del af vores unikke campus miljø. Campus Djursland er centralt placeret og i gå-afstand til din skole, træningsmuligheder og byliv.

Go Anime Merchandise

Go Anime Merchandise har alt inden for Anime, så mangler du noget nyt merchandise eller måske en sidste ting til dit cosplay, så kan du nok finde det her. 

Menu