Dommere

Meruna

Hi, I’m meruna! I’m originally from Germany,but have been living in Denmark for 3 years now.

I love making complex costumes, but also really enjoy makeup and bodypaint.

Fun always comes first for me, but I also like competing at cosplay contests.

My biggest success was winning first place at a craftmanship contest at an ESL esports event and being on stage in front of 10,000 people (it was scary).

I already visited KoyoCon last year and was very impressed by the creative acts and amazing cosplays and I’m thrilled to be a judge this November.

 

Hej mit navn er Meruna! Jeg er originalt fra Tyskland, men har været bosat i Danmark i 3 år.

Jeg elsker at lave komplicerede kostumer, men kan også virkelig godt lide makeup og bodypaint.

For mig handler det om at have det sjovt, men jeg nyder også at konkurrere i cosplay konkurrencer.

Min største succes var da jeg vandt førstepladsen i en craftmanship konkurrence til et ESL Esports event foran et publikum af 10.000 mennesker (Det var skræmmende).

Jeg besøgte KoyoCon sidste år, og var meget imponeret af de kreative acts, og utrolige cosplays. Jeg ser meget frem til at være dommer i år.

Caiva

Mit navn er Caiva, og jeg har lavet kostumer i 6 år.

Da jeg holder meget af at arbejde med termoplastik, cosplayer jeg oftest karakterer, der er iklædt rustning eller andre pyntegenstande, og som gerne er rige på detaljer.

Cosplay er en fantastisk måde at udfolde sig kreativt på, og det er derfor selve konstruktionen af kostumet, jeg elsker mest.

Jeg har repræsenteret Danmark ved NCC og skal i år afsted til Eurocosplay. Jeg ser enormt meget frem til Koyo, til hyggen, deltagerne og hvilke cosplays der bringes!

Chikara

Hej! Mit navn er Chikara, og jeg er cosplayer på mit niende år.

Jeg har ladet min hobby få indflydelse på mit virkelig liv, og har en professions bachelor i tekstildesign, -håndværk og kommunikation. Sammen med mine veninder har jeg repræsenteret Danmark ved ECG i Frankrig i 2016 og var i 2016 til NCC i Sverige som deltager. Mine yndlingsting ved cosplay er mønsterarbejde og bootcovers! Det er noget af det underligste at lave, så når det pludselig bliver som man vil have det er det altid en stor sejer!

Jeg har aldrig været til Koyocon, men har hørt meget godt og glæder mig til at opleve det, cosplayerne og de flotte optrædener 😀