Event info

Konkurrencer over hele weekenden

Karaoke

Kom og vær med til at synge, nynne eller skråle med til sange. Det er også tilladt at danse med
hvis I ikke kan holde jer I ro.

Fotokonkurrence

Kan du lide at tage billeder, og elsker du at vise dem frem? Så har du chancen for at deltage i dette års fede fotokonkurrence, som vi afholder i samarbejde med CoolStuff. Konkurrencen vil foregå over Instagram og man deltager ved at uploade et billede med #Koyocon2018 og @coolstuffdanmark Der er præmier til de 13 bedste billeder, som udvælges af KoyoCons arrangører.

Tegnekonkurrence

Elsker du at tegne lige så meget som vi gør, og vil du gerne have chancen for at vinde fede præmier, så deltag i vores tegnekonkurrence, hvor alle kan være med. Temaet i år er Halloween, og vi ser frem til at se alle jeres uhyggeligt flotte mesterværker!

Who’s that Pokémon?

Hvem er den Pokémon!? Har du en indre pokémon-træner gemt i dig, og kender du alle 802 Pokémons? Her gælder det om at være skarp og holde øjnene åbne, for at finde og identificere de mange pokémons rundt omkring på connen. Den som får flest rigtige kan prale af at være årets ultimative pokétræner!

Quizzer

18+ Quiz

Har du spillet DRAMAtical Murder? Set alle episoder af Bible Black og Euphoria? Ved du udmærket godt hvad Boku no Pico og Garden: The Animation er? Kan du genkende en karakter ud fra deres butt? Så skam dig dog! Om du enten bare er super pervers eller måske bare så dem for sjov, så kan du bruge din viden omkring disse ting til denne quiz. Hvem er i sandheden en “Hentai Master”? OBS! Dette event er ikke for børn og sarte sjæle.

Anime News  Quiz

Ser du alle de nye anime serier som udkommer hver sæson? Foretrækker du Made in Abyss, Kyoukai no Kanata, og Re:Zero over Neon Genesis Evangelion, Trigun, og Ranma ½? Hvor klog er du på de nyere serier? Denne quiz vil KUN indeholde spørgsmål til anime serier som er udkommet i 2017 og 2018, nogle som måske endda lige er udkommet! Så hold dig up to date, følg med i de nye serier og deltag i Anime News Quiz og vis hvad du kan!!

Boy or Girl quiz

Langt hår, en spids hage, fyldige læber, selv noget så ellers normalt afgørende som bryster eller ej?! Er der i virkeligheden noget i denne verden vi kan stole på? Få sat fornuften på prøve i “Boy or Girl” quizzen, hvor grænserne for de mandlige og de kvindelige træk forsvinder i den blå luft. Kan du se hvad der er hvad?

Low Budget Plot

En quiz der går ud på at gætte en anime ud fra en low-budget beskrivelse af plottet. Eksempel: “Drengen der bare ikke kan stoppe med at tro på det”.

Anime retro-quiz

Er du en af dem der elsker de “gode gamle” serier, der har styr på hvornår de sendte første gang, og er fra før 2005…så skal du deltage i retro-quizzen. Her dykker vi ned i arkivet og støver de gode klassikere og lidt ukendte serier af, for at give jer en spændende og sjov quiz. Omdøbt af deltagere sidste år til ahhh-quizzen…. Vil du vide hvorfor, så kom og deltag!

Hvor hører jeg til?

Har du styr på, hvem der går med dette smykke, har det der ar, bruger det her våben, eller kan du bare genkende en manga ud fra tegnestilen? Så kom og deltag i denne sjove quiz, hvor vi viser et billede som du skal gætte hvor er fra. Nemt, enkelt og sjovt.

Gæt en op/end/ost eller theme

Kan du genkende en sang i løbet af kort tid, og sige hvilken anime/film den er fra, så kom og deltag i Gæt en op/end/ost eller theme quizzen. Vi har mixet godt op i quizzen i år og fundet nogle ny/gamle/anderledes indslag. Så kom og vær med – I DARE YOU.

League of Legends Quiz

Velkommen til Summoner’s Rift! I League of Legends quizzen bliver du testet i alt fra Items og Summoner spells, til Lore og sjove Easter-Eggs. Så ta’ din support og resten af dit team under armen, og vis at i er de mest OP champions – uanset om du har spillet med siden Season 1 eller kun lige er begyndt.

Videospilsquiz

Har du også spillet videospil siden dine små babyarme kunne holde en controller? Så kom til Videospilsquizzen, hvor både casuals og hardcore gamers kan være med! Der vil blive quizzet indenfor alle genrer og nye som gamle spil, kendte lydeffekter, Easter eggs og meget, meget mere – kom og spil med!

Kingdom Hearts quiz

Keyblade wielders from far and wide, join us and display your wisdom and knowledge of the worlds of Kingdom Hearts. Show us that you have what it takes to become a Keyblade master, Show us the Mark of Mastery.

Anime Holdquiz

Ved du alt hvad der er værd at vide om anime, uanset årgang, genre eller antal episoder?  Kom og vis at du er connens største anime-nørd, og dyst mod andre hold i den ultimative Anime holdquiz!

Den store Tolkien quiz

Er du den helt store Tolkien fan? Har du set alle Ringenes Herre og Hobbitten filmene, læst bøgerne, eller begge dele? Eller har du læst mere end bare Tolkiens Hobbitten og Ringenes Herre? Så er der er en Quiz for dig!!

Sci-Fi quiz

Kan du godt lide Sci-fi, føler du at du ved alt hvad der er at vide om Star Wars, Star-Trek, Doctor Who og meget andet, så er denne quiz lige noget for dig!

Overwatch quiz

Det kan godt være du er elendig til Overwatch, men derfor kan du da godt vide en helt masse om det. Gør Blizzard stolt ved at fremvise din enorme viden om alt fra spillets udgivelse, lore og Widowmakers anatomi. Advarsel: Hanzo mains kan få problemer da dette er en hold quiz.

Det Store Disneyspil

Er du Disney-fan? Kunne du tænke dig at quizze med Disney på en helt ny måde? Så kig forbi ”Det Store Disney-spil”. Vi garanterer, at det bliver sjovt, hvis man altså ikke er bange for måske at gøre sig selv til grin.

Ghibli quiz

Hvor godt kender du dine Ghibli film? Kender du flere detaljer end andre? Så kom og deltag i Ghibli Quizzen!!

Hvem er ældst/yngst?

Kan du gætte, eller ved du hvem der er ældst eller yngst? Hvor meget kender du i virkeligheden deres alder?

Game of Thrones Quiz

Kan du ikke vente til sæson 8? Ville du også ønske du boede i Westeros? Eller måske har du bare en stor viden om serien og vil gerne vinde præmier? Uanset hvad så er det her en quiz for folk der elsker Game of Thrones! Quizzen vil mest dreje sig om HBO serien, men hvis du også har læst bøgerne er der en helt speciel kategori specifikt til dig!

South Park quiz

Velkommen til South Park! Hvis du har tilbragt meget tid med Cartman, Kyle, Stan og Kenny så er det her quizzen for dig! En quiz med udfordringer for alle slags fans, fra dem der har set serien igennem flere gange, til dem der bare ser et afsnit her og der, massere af sjov for alle!

K-pop quiz

Dette er ikke kun en quiz om BTS, bare rolig Exo-ls. Dette er en quiz om nye grupper såvel som gamle, alt fra TVXQ! til (g)-Idle, fra Big Bang til Twice, både cute concepts og girl crush er velkomne! Så uanset om du er JYP stan, YG stan, SM stan eller synes company stans er mærkelige så er det her quizzen for dig!

Netflix originals quiz

Ser du meget netflix? Måske endda for meget? Har du set alle original serier? Så er det her en quiz for dig! Du vil blive testet i din viden om serier som House of Cards, Stranger Things, Orange Is The New Black, 13 Reasons Why, Grace and Frankie og mange mange flere!

Halloween quiz

Hookie de book it’s time for the spook! Kan du dit horror? Alt lige fra youtubere og film til spil, tegneserier og irl lore! Det bliver (u)hyggeligt!!

Harry Potter Quiz

Harry potter quiz Fredag 21:00-22:30 – Quizrum 1 Lumos! Find tryllestaven frem og tag dine muggle-venner under armen, når den store Harry Potter quiz flyver afsted (på sin kost)! Her får du brug for al den Felix Felicis og viden du har om det magiske univers, når I bliver testet i alt hvad bøgerne og filmene har at byde på! Kom og vis hvor godt du har læst op til dine U.G.L’er, og få chancen for at vise at du er den ultimative Harry Potter-nørd!

ISVHFMQOASHEEQDIHNAGMA Quizzen

I-sagde-vi-havde-for-mange-quizzer-om-anime-så-her-er-en-quiz-der-ikke-har-noget-at-gøre-med-anime-quizzen

The childhood heroes quiz

Savner du de gode gamle dage på sofaen foran fjernsynet, hvor du flittigt fulgte med på dine ynglingsheltes eventyr på Disney Channel, Cartoon Network og Nickelodeon? I Childhood Heroes-Quizzen graver vi alle de gode gamle kendte tegnefilmsserier op, hvor du blandt andet skal huske tilbage til Kim Possible, Teenage Mutant Ninja Turtles og mange flere! Så ta’ dine venner under armen, og lad nostalgien tage over!

Paneler

Wig styling 101

Velkommen til Yao’s wig styling panel part 4: My will to continue styling is unbreakable. Om du har set panelet før eller er helt ny er der garanteret nye informationer, flere tricks, flere tårer og tanker om hvorfor man overvejer at style sine egne wigs i det hele taget. (stadig WIP jeg add’er lidt mere hist og her)

Syning 101

Igen i år kan vi præsentere Josefines sy-panel, nu kortere og mere informationsrigt. Der bliver her fortalt om hvordan man starter sit eget cosplay ved at vælge de bedste materialer og sy-metoder. Der bliver stof, tråd og himstregimser som man kan få lov at se og pille ved for at få en fornemmelse om de forskellige ting.

Cosplay makeup 101

Cosplay og Makeup går hånd i hånd, og i vores Cosplay-Makeup Panel kan du tage dit make- up-game til næste niveau! Her får du tips, tricks og metoder til at lave alt fra store øjne på ka- waii karakterer, til maskulin ansigtsstruktur der sætter prikken over i’et på dit mandlige cosplay. Uanset om du er nybegynder eller øvet, vil der helt sikkert være noget for dig! Så kom og vær med – det bliver sjovt, lærerigt og hyggeligt!

Yaoi Panel

Der findes to slags mennesker; dem der elsker yaoi, og dem der ikke vil indrømme det. I Yaoi Panelet kan du opleve kendte karakterer fra BL-serier svare på sjove spørgsmål, deltage i skøre lege og måske (gisp) holde i hånd! – alt sammen in-character! Kom og vær med, og se dine yndlings karakterer komme til live!

PnP rolespil 101

Har du altid drømt om at være GM, og lave din egen rollespilskampagne? Måske har du allerede en samlet en gruppe eventyrer, som gerne vil blive endnu bedre til at spille? Uanset om du er helt ny i PnP-rollespilsverden, eller har mere erfaring som spiller eller GM, bliver du helt sikkert klogere i dette spændende rollespilspanel, hvor der uddeles tips og tricks om alt fra storytelling og mechanics, til spiltyper og Do’s and Dont’s.

Props & Armor 101

Er du ny inden for armor cosplay eller blot nysgerrig, så kom forbi dette panel hvor der er fokus på planlægning og teknikker samt materialer og redskaber.

Cosplay Fotografering 101

Fotografering kan være en fricking svær opgave at fuldføre, at få det perfekte skud, at få det der redigering til at ligne ren magi, at blive VERDENS BEDSTE FOTOGRAF! Desværre kan jeg nok ikke fuldføre opgaven at gøre dig til verdens bedste at all, men jeg kan give dig alle de tips og tricks jeg selv gøre brug af når jeg som en gammel kending indenfor Cosplay Fotografi tager på shoot med de smukkeste cosplays! Så kom og lyt med og tag da en ven med!

Cosplay posing 101

Posering, ah ja, det der som kan være så besværligt og hvor man næsten føler man skal knæk- ke ryggen af led for at se naturlig ud. Når man gerne vil have taget et billede nedefra, men man rocker 10 dobbelthager fordi det er så møg nedern at posere sådan! Gid det var nemmere hva? MEN HEY! Det kan det blive! Jeg har taget tonsvis af billeder af folk og har godt kendskab til posering og hjælp dertil! Så tag en ven med så vi sammen kan smadre fjenderne som er dum- me dobbelthager og skæve ben!

Tegning 101

I det nye tegnepanel vil du lære om alt fra de helt simple basics, til shading, farvelægning, digital og traditionel tegning, online værktøjer og meget mere! Vi inviterer øvede såvel som nybegyndere til at komme og være med til årets (u)hyggeligste tegnepanel!

Karakterdesign 101

Til dette års Koyo-con afholder dkos et live talkshow, i stedet for et traditionelt panel Vi er så heldige at have besøg af Amalia Cosplay – ChikaraCosplay og Winther Cosplay.

Alle tre cosplayere er eksperter på hver deres område, og har meget erfaring indenfor cosplay.

Karakterdesign 101

Hvordan designer man en god karakter? Hvad skal man tænke over? Hvad gør en karakter interessant eller kedelig? Og hvorfor er karakterdesign overhovedet vigtigt? Kom med til en detaljeret diskussion med eksempler og analyse af populære karakterer fra øst og vest, og find ud af nogle af principperne der ligger bag karakterer som Mickey Mouse, Superman, All Might, og Saitama, og hvorfor de virker.

Andre events

Gay or not Gay?

Velkommen til Gay or not gay! Et quiz-show-konkurrence-panel-ting hvor værten præsenterer en karakter for de to dystende hold “Gay” og “Not gay” der hver henholdvis skal argumentere for hvorfor denne karakter er homo eller ej. Kom glad, det går alt sammen ud på at have det sjovt og komme med de underligste/dummeste/sjoveste argumenter.

Godnathistorier 18+

Er du lidt træt men vil gerne have dagen til at fortsætte? Kan du lide yaoi, cringe hentai eller bare smut eller dårlig skrevet gore? Så kom og lyt med, når der bliver læst godnathistorier med sjove stemmer og masser af hygge!

Koyo By Night

Kan du ikke sove, og ved du ikke hvad du ellers skal bruge tiden på, så kig forbi Koyo By Night, der vil være en masse små sjove lege og konkurrencer!

30 second recommendations

Kender du en masse gode film/anime/TV-serier/spil men føler at du er den eneste der kender det, så kig forbi og sælg den på 30 sekunder.

Anime Dating Game

Find en date, se dine venner finde en date. Ren hygge!!

Werewolf

Velkommen til landsbyen hvor ingen er hvem de påstår, og natten bringer blod og magi. Det er et spørgsmål om overlevelse når du som varulv eller uskyldig landsbybo skal forklare og bedrage dig vej til sejr. Mange af jer kender nok allerede til denne selskabsleg som på mystisk vis altid opstår i krogene på danske conventions, planlagt eller ej.

Jackbox

Nu skal der spilles Jackbox! Det bliver til ren hygge når vi sætter os sammen og udstiller vores forskellige former for dårlig humor. The Jackbox Party Packs indeholder en række forskellige spil som i deltager i via jeres smartphone eller tablet. Husk at have dem opladet på forhånd eller medbring en oplader.

Rave (/reiv/)

Fra engelsk rave ’vildt selskab’, ’opføre sig som en vild eller sindssyg’; beslægtet med fransk rêver ’drømme, fantasere’. Betegnelse for moderne, hård og elektronisk dansemusik, house, dance, trance og techno. Der er også mange sidegrene i de forskellige genrer, såsom ”hardhouse”, osv. OK er jeg den eneste der ikke fatter en hat af det? Lad os bare fyre den af til nogle svedige beats! Vi bringer et læs knæklys og UV maling, du bringer den vilde energi. Det er opskriften på et Kōyō rave!

Go Fetch

Er du hurtig til og løbe, tænke eller spotte noget. Så hver med til Go Fetch. Her gælder det om at være hurtig, når vi siger Go Fetch! Det kunne være en bold, en eventugle, noget blåt, som I skal finde og bringe tilbage hurtigst muligt. Kom og vær aktiv med os til denne klassiker af et sjovt og underholdende event.

Virtual Reality

Bevæg dig gennem andre dimensioner og ophæv alle naturlove. Koyocon bringer muligheden for at opleve Virtual Reality hele weekenden igennem, frit og gratis for alle. Der vil være oplevelser for enhver smag uanset om du søger spil med action, kreativ udfoldelse eller film der efterlader enorme indtryk. Der vil desuden også blive afholdt en VR turnering hvor du kan bevise at det ikke kun er den virkelige verden du mestrer.

Hobo Cosplay

Find fantasien og kampgejsten frem, og hiv to af dine venner med, og dyst om at lave det bedste cosplay ud af papirsskrald fra weekenden!

Black Stories

Kan du også gætte plottet og hvem der er morderen i de film du ser?
Så kom til Black Story, for det her gætter du ikke uden hjælp!
Stil GM’en spørgsmål og gæt hvad der er sket, måske kan du gennemskue plottet.

Hoot med sangen

Kom med og gæt sangene, når vi for 3. år holder Hoot med sangen. GM’en giver jer ord, som I så skal finde en sang der indeholder. Så uanset om du er en sanglærke eller en hæs krage, så kom og join os.

Øh… rent faktisk

Kan du godt lide at rette folk og vise din overlegne viden? Så kom og vis Hakim din viden. Fordi han tror IKKE på, at du kan rette hans “manglende” viden.

KoyoCons fremtid

Quidditch