Eventbeskrivelser

Her kan du finde beskrivelser til alle connens events og rum.

Events

18+ Fanfics
Vi fortæller frække og fjollede godnathistorier, mens vi putter os i vores soveposer. Eventet er kun for deltagere over 18 år.

 

18+ Quiz
Har du spillet DRAMAtical Murder? Set alle episoder af Bible Black? Ved du udmærket godt hvad Boku no Pico og Garden: The Animation er? Kan du genkende en karakter ud fra deres butt? Så skam dig dog! Om du enten bare er super pervers eller måske bare så dem for sjov, så kan du bruge din viden omkring disse ting til denne quiz. Hvem er i sandheden en “Hentai Master”? Kom og find ud af det! OBS! Dette event er ikke for børn og sarte sjæle.

 

2 spoopy 4 Uuuuuuuuu
Kom og se Jojo fra Event-teamet spille et eller flere skræmmende gyserspil. Inden vi begynder vil der være en afstemning for hvilket spil vi skal spille, lige fra Outlast til Five Nights At Freddys. Der vil være en liste til selve eventet, som i kan stemme ud fra ;3 Så er du til gys, så kom og vær med.

 

30 Sekunder Anbefaling
Er du ny i miljøet, eller har du lyst til at anbefale film, serier, spil eller andet til andre? Så kom til dette event og anbefal og få anbefalet ikke-mainstreame medier på en sjov måde. Du har kun 30 sekunder uden at nævne titlen til at overbevise dine medhørere om, at din anbefaling er deres tid værd!

 

Actfiction
Vi læser nogle forfærdelige fanfictions op og frivillige fra publikum skal “acte” sig igennem hvad karaktererne gør. Sidste år havde vi en ShrekXJesusXBarry Bee fanfiction kom og se om vi har fundet en værre en til dette år.

 

Anime Dating Game
Er du træt af at være single? Vil du gerne udleve din drøm om at date en fiktionel karakter gennem cosplay? I ved alle hvordan anime dating game foregår så kom og hav det sjovt på scenen med alle os andre.

 

Anime History 101
Kender du alt til 80’er anime? Eller husker du alle introsangene til Sailor Moon? Så kom og prøv kræfter med Anime History 101, hvor spørgsmålene spænder vidt fra titelsange og kultklassikere, til danske dubs og andre sjove historiske fakta, som har præget anime gennem tiden. Tag med når vi rejser rundt i de forskellige årtier, og graver alle de obskure - og knapt så obskure - facts op!

 

Anime Holdquiz
Hvis du er en selvsikker animefan, så hop på et hold og test din viden i kendte såvel som mindre kendte anime!

 

Black Stories
Har du en kærlighed for morbide og mørke historier, samt “Who dun’it?” historier, hvor din hjerne skal i omløb? Så kom til “Black Stories” eventen og vær sammen med de andre deltagende, i forsøget på at afsløre sandheden om, hvad der er sket i de morbide historier som uden tvivl, nok skal sætte de små grå i gang.

 

Cosplay Sewing 101
Tips og tricks til når du nu selv skal til at sy dit cosplay. Gør det nemmere for dig selv og dine venner når i skal til at sy, selvom det er første eller syvende gang i selv laver et cosplay.

 

Det Store Disneyspil
Er du Disney-fan? Kunne du tænke dig at quizze med Disney på en helt ny måde? Så kig forbi ”Det Store Disney-spil”. Vi garanterer, at det bliver sjovt, hvis man altså ikke er bange for måske at gøre sig selv til grin.

 

Do you know Comics?
Elsker du superhelte!? Kender du alle deres svagheder og ved du hvilket univers de hører til i? Er du klar på kampen mellem DC og Marvel, og har du fuld med i både tegneserier og film!? Så er det her Quizen for dig! Kom og test din superhelte viden! Og se om du kan blive den næste SuperhelteQuiz-Vinder!  

 

Dub that Anime
Kom og vær med til at være voice actor for en time eller to. Der kommer klip fra forskellige serier, og så er det op til DIG og dine venner at komme op med noget sjovt at sige. Lav om på hvad Natsu og Happy siger, og kom og hav det hyggeligt.

 

Game of Thrones Quiz
Er du den som havde gennemskuet hele plottet, før det udfoldede sig, eller den som husker hver en detalje fra Serien eller bøgerne. Så er det her Quizen for dig! Hvem bliver vinderen af Tronen! Hvem har bedst styr på familierne, dødsfaldene og kampene? Hvem har lagt mærke til de små detaljer!? Og hvem kender forskellen mellem serie og bog? Er du den som kender svarene, eller er du bare blevet forelsker i lige netop denne serie - så kom og vær med, til dette års Game og Thrones Quiz!   

 

Gay or not Gay?
Velkommen til Gay or not gay! Et quiz-show-konkurrence-panel-ting hvor værten præsenterer en karakter for de to dystende hold “Gay” og “Not gay” der hver henholdvis skal argumentere for hvorfor denne karakter er homo eller ej. Kom glad, det går alt sammen ud på at have det sjovt og komme med de underligste/dummeste/sjoveste argumenter.

 

Go Fetch
Noget stort? Noget blødt?? en magikarp??? Vær hurtig og Go Fetch!!!

 

Gæt en Kpop sang/dans
Er du en ekspert indenfor kpop, eller er du en nybegynder ?? Så kom og vær med til at gætte både sange og danse. Der er noget for alle, selv hvis du begyndte at lytte til det indenfor den sidste uge ;3 Du er også velkommen til at komme bare for hyggens skyld, og få en masse nye venner, med samme interesse som dig.

 

Gæt en opening/ending
Ser du alt for meget anime, og føler du ikke, du får vist andre, hvor stor en nørd du er, så kom til “gæt en opening/ending” og vis hvor god du er til at huske de sange, dine yndlingsanime starter og slutter med!

 

Harry Potter Quiz
Har du styr på hvad Peeves laver, hvilke ingredienser der er i hvilke eliksir, eller på hvad der skete på Hogwarts den der ene gang det hele gik alt, alt for galt? Så kom og deltag i Harry Potter quizzen!

 

Hobo Cosplay
Kom og ha’ det hylende sjovt med at samle et cosplay på få minutter af kasser, poser, tape; ja, hvad vi nu kan finde frem til jer!

 

Hoot med sangen
Kan du godt lide at synge, samt gætte sange? Så er denne event skabt for dig. Vi skal synge en del og vi skal nok stille og roligt få loftet til at lette med awesome musik og glade mennesker. Det gør ikke noget, hvis du ikke har den bedste sangstemme, så længe du hyler med, så skal det nok gå.

 

Hvad tænker I på?
Er du rap i replikken, og er du klar til at vise, hvad du virkelig tænker på i bestemte situationer? Så er dette event lige noget for dig. Vi giver dig en masse sjove situationer, nu venter vi blot på hurtige og sjove svar fra dig.

 

Hvem er ældst eller yngst?
Kan du gætte hvem der er ældst? Eller yngst? Kender du de forskellige karakteres alder? Kom og vær med til at gætte og have det sjovt.

 

In Character Speed Dating
Cosplay + Speed Dating. Hvad kan der dog gå galt der?

 

ISVHFMQOASHEEQDIHNAGMA-Quizzen
I-sagde-vi-havde-for-mange-quizzer-om-anime-så-her-er-en-quiz-der-ikke-har-noget-at-gøre-med-anime-quizzen vender tilbage igen i år. Mon du kan svare på spørgsmålene?

 

Japanese Candy Game
Har du smagt alle Pocky-varianterne? Har du prøvet at bygge jjapansk DIY candy? Hvis ikke er det også helt okay! Vi udforsker den farverige og alt for nuttede verden af japansk slik i denne quiz, hvor alle kan deltage!

 

Julekalenderquiz
Har du styr på hvilke narrestreger Pyrus har lavet, eller hvad med det arbejde Nissebanden laver, måske ved du bare alt hvad der er at vide om de gamle dukkejulekalendere, her er din chance for at teste din viden inden for julekalendere.

 

Koyo By Night
Er du træt? Nej, vel? Det er vi heller ikke! Hvis du ikke er klar til at sove endnu, hvorfor så ikke være med til Kōyō By Night? Efter sidste års succes vil vi igen i år holde det begge aftener, så jer der ikke når at komme med den ene dag kan komme den anden dag, event-uglerne glæder sig til at se jer, og vi sørger for underholdning med forskellige selskabslege og aktiviteter og meget mere! Håber i er klar på det! Det er vi i hvert tilfælde!

 

KoyoCon in Space
Space…. the final funtier.
Du har selvfølgelig set Star Trek, Star Wars og Howard the duck, men hvor meget ved du egentlig om Sci-fi genren og dens til tider meget underlige univers. Der er spørgsmål om alt lige fra klassiske bøger, som Hitchhikers guide to the galaxy, til mere moderne film og serier, som Iron Sky og Rick and Morty.  Du kan nok ikke svare på det hele, men kan du svare på mere end de andre?
Skub brillerne tilbage og “SHOW ME WHAT YOU GOT!!”

 

KoyoCons Fremtid
Kom og giv ris og ros til dette års con. Du kan også stille arrangørerne spørgsmål.

 

KoyoCons Historie
Kom og hør hvordan det hele begyndte og sjove historier fra bag kulisserne.

 

Koyovision Songcontest
Kom og syng, alene eller sammen med vennerne. Det er tid til noget sang og sjov.

 

LOL Quiz
Vidste du at League of Legends har en baggrundshistorie? Mind = Blown! Både nybegyndere og veteraner er velkomne til den store LoL quiz, for her vil der være spørgsmål om (næsten) alt indenfor League of Legends spillet - lige fra champions og deres baggrund, til skins, Easter eggs, abilities og items. Saml dit team af champions og kæmp sammen for at ødelægge Quiz-Nexus!

 

Low Budget Plot
En quiz der går ud på at gætte en anime ud fra en low-budget beskrivelse af plottet. Eksempel: “Drengen der bare ikke kan stoppe med at tro på det”.

 

Nyhedsquiz
Ser du alle de nye anime serier som udkommer hver sæson? Foretrækker du Shokugeki no Soma, Kyoukai no Kanata, og Re:Zero over Neon Genesis Evangelion, Trigun, og Ranma ½? Hvor klog er du på de nyere serier? Denne quiz vil KUN indeholde spørgsmål til anime serier som er udkommet i 2016 og 2017, nogle som måske endda lige er udkommet! Så hold dig up to date, følg med i de nye serier og deltag i nyhedsquizzen og vis hvad du kan!!

 

Orienteringsløb
Kan du lide quizzer men bryder dig ikke om spørgsmål på tid? Så tag dig god tid og find orienteringsløbets poster rundt på connen i dit eget tempo!

 

Panel om Con-miljøet
Du kender mere eller mindre til con-miljøet, men hvordan var det før din tid? Uglemor og Uglefar kommer og fortæller om dengang miljøet var nyt og forsøgte at finde fodfæste herhjemme.

 

Plushie of Death Games
Plushie of Death er det ultimative dødboldspil! Skyd de andre med bamserne (eller de sørgelige rester af dem) og undgå selv at blive ramt for at vinde æren som Plushie-of-Death-mesteren.

 

Plushiedans
En alternativ måde at lege stop­dans på. Den som har plushien ryger ud. Kan du komme af med den i tide?

 

Quidditch
Har du nogensinde drømt om at spille Quidditch bare en enkelt gang i dit liv? Her har du chancen. Du kan frit vælge dit kollegie og din position på banen. Og hvis der er nok deltagere vil vi selvfølgelig holde en turnering med præmier.

 

Rave Party
Ugler og ræve er som bekendt bedste venner, og derfor skal vi da selvfølgelig have et ræve-party. Kridt danseskoene og bust-a-move til KōyōCon's rave-party lørdag aften

 

Retro-quiz
Er du en af dem elsker de gode gamle… anime/ manga fra før 00’erne….Kender du serier som Sailor moon, Cowboy bebop, Ashita no Joe eller Ginga Nagareboshi gin, så kom og test din viden, og hvis at du er retro seriernes master.

 

Star Wars Quiz & Panel
Er du en Star Wars nørd, kunne du tænke dig at møde Anakin Skywalker, Luke Skywalker, Kylo Ren og en Imperial Soldier, samt teste din viden omkring galaksen der ligger langt langt væk? Så kig forbi vores ”Star Wars Quiz og Panel” og stil spørgsmål til vores skønne cosplayers der kommer for at hygge med jer, samt deltag i vores quiz som kommer lige før panelet.

 

Suikawari
Suikawari er den traditionelle, japanske fælles-leg, hvor man med bind for øjnene på skift forsøger at splitte en vandmelon med et træsværd, inden man nyder den i fællesskab.
Så har du lyst til at smadre vandmeloner med sværd så kom og vær med.

 

Tegnekonkurrence
Deltag i KōyōCons tegnekonkurrence! Det er ligemeget om du har tegnet i flere år, eller om du lige er begyndt. Tegnekonkurrencen er for alle som har lyst til at deltage. Du skal bare tegne et billede ud fra et valgt tema, og så vil der blive fundet en vinder, der vil blive annonceret i pausen til cosplayshowet.

 

The Ultimate Tolkien Quiz
Ved du alt om Tolkiens Univers! Har du styr på både elverne, hobbitter og orker og alle de andre!? Så kom og vær med for denne gang går det for alvor løs, når vi igen skal finde holdet som fortjener at bære ringen sikkert ‘hjem’! Så har du styr på alle citaterne fra bøgerne, ved du lige præcis hvem der gjorde hvad hvornår, og i hvilken bog eller film? Så er det måske dig som har chancen for at triumfere, og samtidigt sikre ringen til dig selv - og måske dine gruppe kammerater (hvis du alt tør dele ;) ) Kom og Join! Og vær med til Den Ultimative Tolkien Quiz, med spørgsmål i lidt af hvert! Tør du være med?

 

Tokyo Sightseeing Quiz
Sidder du på lidt viden om Tokyo du gerne vil afprøve? Eller vil du bare gerne vide hvor du skal tage hen, når du engang endelig kommer til Tokyo? En quiz om de kendte såvel som mindre kendte sightseeing mål i Japans smukke hovedstad.

 

Uglebold
Egentlig bare høvdingebold, men siden Koyo er vores høvding, så har vi fået ordre på at ændre navnet.
Oh, og bolden er en ugle. Ikke en rigtig ugle, dog!
… Event teamet nedlagde veto mod den idé.

 

Velkomst
Kom og bliv budt velkommen til dette års convention!

 

Videospilsquiz
Har du også spillet videospil siden dine små babyarme kunne holde en controller? Så kom til Videospilsquizzen, hvor både casuals og hardcore gamers kan være med! Der vil blive quizzet indenfor alle mulige genrer og nye som gamle spil, samt soundtracks og kendte lydeffekter, Easter eggs og meget, meget mere - kom og spil med!

 

Werewolf
Werewolf er et spil, som går ud på at folkene i landsbyen skal regne ud, hvem der er varulve, men de skal passe på, at de ikke selv bliver ofre for de blodtørstige varulve! Landsbyboerne får hjælp fra blandt andet Hunteren, Seeren og the Old Hag. Men det er heller ikke kun varulve, som landsbyboerne skal passe på. Hvad lurer ellers i nattens mulm og mørke? Hvor længe kan du overleve ved hjælp af snedighed og løgne? Kom ind og prøv dine overtalelsesevner af i et spil som handler om liv og død!

 

Where do I belong?
Er du skarp til og huske, eller kan du kende en anime/manga ud fra et billede. Ved du hvem der bærer en bestemt ørering, våben, eller andet. Så vis din viden og deltag i billedquizen der er ophængt på connen. Udfyld arket og aflevere den i boksen ( ved info) Inden søndag kl.0900, så er du med!!!

 

Wigstyling 101
Velkommen til Yao’s wig styling panel part 3: Styledust Crusaders. Om du har set panelet før eller er helt ny er der garanteret nye informationer, flere tricks, flere tårer og tanker om hvorfor man overvejer at style sine egne wigs i det hele taget.

 

Yaoi Panel
Er du seme eller uke? Har du bare lyst til at høre lidt om hvad yaoi er? Eller vil du gerne vide mere om at cosplaye en dude og hvordan man kan gøre det nemmere? Til yaoi panelet vil der blive snakket om lige præcis sådanne ting. Så kom og vær med når vi har det lidt mere gay end normalt.

 

Zoom Quiz
Hvor godt kender du dine film, TV-serier og anime? Det kan du tjekke her hos os, hvor vi har zoomet helt tæt på et billede, det er nu op til jer at gætte hvilken film/tv-serie/anime der er tale om og vinde over alle de andre ugler der deltager.

 

Øh... rent faktisk
Kan du godt lide at rette folk, når de tager fejl? Kan du lide at vise din nørdede overlegenhed? Så kom til “Øh.. rent faktisk” eventen hvor du skal rette fejlen i mine statements, når jeg ikke har styr på fakta. Vis din overlegenhed og bliv den øh.. rent faktiske vinder.

 

Rum

Frit Eventrum
Dette er deltagernes rum, hvor man kan afholde fanevents, hænge ud eller holde små impulsivt opstående ting under connen. Der er intet andet program på dette rum, end hvad deltagerne selv fastsætter. Se her for information om tilmelding til fan-event.
 

Game Corner
Dette er connens spilrum, som Epic Panda leverer retro-konsoller til. Der vil løbende foregå spil af forskellig art her. Man kan også selv starte spil op. Der er plads til alle spilnørder – store som små.

 

Tegneområde
Det hyggelige og stille og rolige tegnerum vender tilbage. Slip din indre kunstner løs, deltag i tegnekonkurrencen eller tegn tændstikmænd i dette rum; kun fantasien sætter grænser.