fbpx

Generel info

Mad

Det er muligt til at forudbestille morgenmad og aftensmad ved KoyoCon. Det koster 50kr. pr. måltid og måltiderne består af følgende:

Fredag aften 18:45-20:00: Lasagne og vegansk lasagne.

Lørdag morgen 9:00-11:00: Brunch buffet bestående af Rundstykker, Smør, pålæg, marmelade, nutella, pålægschokolade, oste, havregryn, cornflakes, havrefras, Müsli, yoghurt, scrambled eggs, bacon, kaffe, the, mælk, juice.

Lørdag aften 17:00-18:15: Andelår m. kartofler, rødkål og sovs. Vegansk kylling i karry.

Søndag morgen: 9:00-11:00: Brunch buffet bestående af Rundstykker, Smør, pålæg, marmelade, nutella, pålægschokolade, oste, havregryn, cornflakes, havrefras, Müsli, yoghurt, lun leverpostej, pandekager, kaffe, the, mælk, juice.

Madvarer, som foccacio boller og lign. købt i sportscaféen vil kunne spises på hele con området, med undtagelse af event lokalerne og sportshallerne.

Lokale mad tilbud

Vi afventer i øjeblikket svar omkring mad tilbud ved lokale mad steder.

Sovesal

Sovesalen ligger 5 min. gang fra connen. Man skal selv medbringe pude, dyne/sovepose og liggeunderlag/madras. 

Det koster 50 kr. at benytte sovesalen og dette bestilles og betales på Conbillet.dk. 

Her er det også muligt at sikre sig at du ender i samme sovesal som dine venner, i skal blot skrive det samme under ‘sovesals ID’ i bestillingen.

Angst sovesal

Da vi ved at nogle af vores deltagere pga. angst kan have problemer med at sove i store rum med mange mennesker, har vi nogle angst sovesale. Disse sovesale vil maksimum have 6 personer overnattende. 

Ønsker man en angst sovesal skal man skrive til kontakt@koyocon.dk med navnet på dig selv og 1 støtteperson du ønsker at sove sammen med. 

Vi har desværre et meget begrænset antal pladser, så det er først til mølle og vi forventer naturligvis at man ikke prøver at tilmelde sig en angst sovesal medmindre man har et behov for en.

Menu