Gopher

Vil du være en stor hjælp under KōyōCon? Så bliv gopher! Du får din entre tilbage efter veludført arbejde, får gratis morgenmad og aftensmad, samt får gratis frugt og vand under connen. Har du spørgsmål, så kontakt gopher@koyocon.dk.

Tilmeldingen lukker d. 1. oktober, hvor depositum også skal være overført. Bemærk at du automatisk får en soveplads i gophersovesalen, hvis du vælger soveplads og ikke angiver en sovegruppe. Hvis du ikke ønsker at sove i gopher sovesalen, skal du selv betale for plads i sovesal.

Som gopher skal du:
1) Møde punktligt op til 10-12 timers vagter
2) Være parat til at træde til hvis der er brug for mere hjælp
3) Håndhæve vores regler og alarmere arrangører om nødvendigt
4) Møde op inden kl 19 fredag, men meget gerne kl 16
5) Blive til kl 14 søndag, men meget gerne længere
6) Følge arrangørers anvisninger

Typiske gopher opgaver:
- Tjek af armbånd
- Fysisk arbejde med scene, borde, stole, mm.
- Garderobe
- Check-In & Information
- Oprydning og rengøring. Bemærk at en leder nok skal tage specielt ulækre ting såfremt det er et problem
- Hjælp ved events
- Hjælp under cosplay-show

Du kan melde dig til under den almindelige tilmelding, og vi vil kontakte dig med diverse spørgsmål efter gopher tilmeldingsdeadlinen d. 1 oktober 2017. Hvis du har nogen spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på gopher@Koyocon.dk

Der er følgende krav:
1) At du er fysisk i stand til at udføre de fleste opgaver. Problemer med løft godtages (hvis man informerer os om det), men vi forventer at du kan passe siddende vagter.
2) At du er mindst 16 år per 10. september 2017 og leverer en pletfri børneattest. For dette skal du have et dansk CPR-nummer

Som hovedregel godtages alle, der kan møde disse krav. Vi afviser udelukkende folk der er kendt for at give væsentlige dårlige erfaringer, og en eventuel afvisning vil komme hurtigst muligt.