fbpx

Craftsmanship tager ikke imod flere tilmeldinger.

Craftmanship

Craftmanship konkurrencen består af to dele: Prejudging, som finder sted før showet, med vores 3 dommere, hvor du kan vise og forklare dommerne om dit kostume og dets process. Prejudging varer ca. 5 minutter pr. person og vil foregå på Engelsk.

Anden del af Craftmanship består af en catwalk på scenen, hvor du vil skulle vise dit kostume frem. Det anbefales i denne forbindelse, at forberede en række poses, der kan benyttes på scenen. Til catwalken vil der også skulle indsendes en engelsk beskrivelse af dit kostume, samt din process, som værterne vil læse op, under catwalken (denne tekst skal først indsendes efter du er godkendt til craft. Information om dette vil blive udstedt af Cosplay Team herefter).

Deltagerne er ikke sikret en plads i showet, før deres ansøgning er blevet godkendt af Cosplay Teamet. Der vil blive sendt en e-mail angående status.

Regler

De generelle kostume regler for Koyocons Cosplayshow, gør sig ligeledes gældende under Koyocons Craftmanship. Vi anbefaler derfor at disse regler omhyggeligt læses under fanen Cosplay → Cosplayshow. 

Yderligere regler er følgende:

  1. OC’s, fursuits (med undtagelse af officielt udgivede karaktere), selvlavede designs, samt købte kostumer er IKKE tilladt i vores Craftmanship konkurrence.
  2. Det er kun tilladt at deltage med selvlavede kostumer
  3. Det er ikke tilladt at deltage med et kostume man tidligere har vundet priser med. Vinder man en pris med det samme kostume, til Koyocons Cosplayshow dagen før, er det dog stadig tilladt, at deltage på lige fod med de andre deltagere.

OBS: Det er obligatorisk at være til stede under briefingen om fredagen. Møder man ikke op til briefingen, eller overtrædes de ovenstående regler, vil dette medføre diskvalificering.

Priser

Priser der kan vindes til Craftmanship er følgende:

  • Best craft
  • Best Look-A-Like
  • Best wig 
  • Best prop
  • Best Make-Up

Aflysning af NCC

Pga. Aflysning af NCC i år, er vores NCC kvalifikation også aflyst og der er derfor heller ikke mulighed, for at lave skits/ acts, til dette års Craftmanship.

Tilmelding

Tilmelding foregår gennem google forms via ovenstående knap senest d. 25. oktober 2021.
Husk at det er påkrævet at have købt billet der dækker for deltagelse i Koyocon om fredagen til briefing og søndag til showet, inden man tilmelder sig Koyocons Craftmanship.

Har du spørgsmål, kan du kontakte os gennem vores mail: cosplay@koyocon.dk
Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Menu