fbpx

KoyoCon – Dealer Hall

Epic Panda

Epic Panda har et stort udvalg af Funko Pops, t-shirts, caps, krus, brætspil og andet popkultur merchandise.

Tea:Licious

Tea:Licious er en bubble tea og snack café, som ligger ved siden af vores kantine på 1. sal. De laver alverdens flotte og farverige bubble teas og sælger et udvalg af andre eksotiske snacks.

The Korner

The Korner sælger kpop merch og cute stationary, nøgleringe mm.

Nes Bozz

Nes Bozz specialiserer sig i både brugte spil og maskiner til alle konsol spillere i Danmark. De vil desuden opsætte et lækkert gameroom samme sted som deres bod.

Little Halo Art

LittleHalo Art sælger nøgleringe og en masse andre cute accessories med inspiration fra popkultur fra blandt andet Japan og Sydkorea. Handcrafted with love

Flourish

Flourish sælger diverse japanske hobby materialer til alt fra origami og chiyogami til alt hvad du skal bruge for at lave din egen manga.

AniMerch

AniMerch har et stort udvalg af anime figurer og andet anime relateret merchandise.

Rainbow Island

Rainbow island sælger merch for både anime og kpop, kawaii stationary og asiatiske snacks.

Faraos cigarer

Faraos Cigarer sælger et kæmpe udvalg af varer inden for kategorier såsom mangas, comics, rollespil, bræt- og kortspil og merchandise. Her kan multinørden helt sikkert finde lige det, de har gået og manglet i deres samling.

Yu Beauti

K-Beauty tager i disse år verden med storm med deres innovative, effektive og prisvenlig produkter.
Til KoyoCon vil Yu Beauti sælge et stort udvalg af deres varer såsom, de populære Lip Tints og andre lækre make-up artikler, men også en masser gode hudprodukter til akne, følsom hud og anti-aging.
Desuden har Yu Beauti samlet en speciel ”KoyoCon Beauti Box” med 4 produkter hvor man sparer 30%!

Buens Bogcafé

(Regn)buens bogcafé er en lokalejet boghandler i Aalborg specialiseret i at forhandle både nyt og brugt LGBT+ litteratur.

AniPopGam

AniPopGam sælger anime merchandise, plushies og japanske snacks.

Viden djurs

Viden djurs er en uddannelsesinstitution, som blandet andet ligger hus til: Game College og 3D college! Hør mere om uddannelserne og/eller prøv en omgang VR med dine venner i Game Room.

Matrix K-pop and Anime Store

Matrix K-pop and Anime Store sælger et bredt udvalg af k-pop og anime merchandise såsom t-.shirts, figurer og cosplayartikler.