fbpx

KoyoCon – Dealer Hall

Epic Panda

Epic Panda har et stort udvalg af Funko Pops, t-shirts, caps, krus, brætspil og andet popkultur merchandise.

Tea:Licious

Tea:Licious er en bubble tea og snack café, som ligger ved siden af vores kantine på 1. sal. De laver alverdens flotte og farverige bubble teas og sælger et udvalg af andre eksotiske snacks.

Mystic Alice

Mystic Alice sælger lolita, gothic, rockabilly og steampunk fashion og accessories.

Nes Bozz

Nes Bozz specialiserer sig i både brugte spil og maskiner til alle konsol spillere i Danmark. De vil desuden opsætte et lækkert gameroom samme sted som deres bod.

AMAI

Amai sælger et stort udvalg af k-pop merch, japansk slik og andre lækkerier.

Flourish

Flourish sælger diverse japanske hobby materialer til alt fra origami og chiyogami til alt hvad du skal bruge for at lave din egen manga.

AniMerch

AniMerch har et stort udvalg af anime figurer og andet anime relateret merchandise.

Nerdvault

Nerdvault sælger alt du skal bruge til dit næste cosplay og har et stort udvalg af crafting materialer og wigs.

Faraos cigarer

Faraos Cigarer sælger et kæmpe udvalg af varer inden for kategorier såsom mangas, comics, rollespil, bræt- og kortspil og merchandise. Her kan multinørden helt sikkert finde lige det, de har gået og manglet i deres samling.

Waku Waku

Waku Waku er et asiatisk supermarked, som sælger lækre og autentiske asiatiske produkter med særligt fokus på japanske varer. 

Buens Bogcafé

(Regn)buens bogcafé er en lokalejet boghandler i Aalborg specialiseret i at forhandle både nyt og brugt LGBT+ litteratur.

Wonderful Merchandise

Wonderful Merchandise har alt inden for Anime, så mangler du noget nyt merchandise eller måske en sidste ting til dit cosplay, så kan du nok finde det her. 

Tier1MTG

Tier1MTG specialiserer sig inden for kortspillet Magic the Gathering, men sælger også Yugi-Oh, Pokémon og meget mere. De sælger både sealed produkter og enkeltkort.

Matrix K-pop and Anime Store

Matrix K-pop and Anime Store sælger et bredt udvalg af k-pop og anime merchandise såsom t-.shirts, figurer og cosplayartikler.

Game College

Game College er Danmarks eneste spilgymnasium! Hør mere om uddannelserne og/eller prøv en omgang VR med dine venner i Game Room.

Epos efterskole

Epos er en efterskole, som bl.a. specialiserer sig i rollespil, cosplay og skuespil. Her er der mulighed for at udfolde sig selv og lære gennem leg, historier og fællesskab. 

Menu