fbpx

Til Koyocon vil der blive afholdt en række paneler, hvor du kan lære om alt fra crafting og cosplay til pop-kultur og spændende hobbyer. Årets dommere kommer hver til at afholde et panel om hvordan du kan gøre dit cosplay endnu bedre, og ligeledes inviteres både interne og eksterne gæster ind for at lære fra sig.

Dommerpaneler

Vil du gerne prøve at optræde til en con, men ved ikke hvor du skal starte i forhold til din act? Måske har du allerede prøvet at optræde, og savner nyt input til næste act? Eller er du bare nysgerrig efter at vide hvad det kræver at lave acts, så du kan se på cosplayshowet med nye øjne? Uanset hvilke af ovenstående du kan svare ja til, så er panelet her for dig. Vi gennemgår alt lige fra ideudvikling og produktion af lyd og scene-props, til skuespil og sceneteknik.

Vil du tage dit cosplay til næste niveau? Med drapering kan du skabe mønsterkonstruktioner ved at drapere stoffet direkte på ginen, for at skabe den pasform du ønsker dit færdige cosplay skal have. Jeg vil i dette panel introducere jer til grundprincipperne inden for drapering, og lære jer hvordan I kan benytte draperingsteknikker til at skabe mønsterdele til kostumer.

If you’ve ever wanted to add some lighting effects to your cosplay but didn’t know where to begin, you’re in luck! This Ultimate Beginner’s Guide to Lights in Cosplay is a panel/presentation hosted by Zibartas Cosplay, about how to get started with using lights in an outfit ⎯ from simple but effective solutions to fancy eyecatching animated LEDs. Come by and learn a thing or two about how to make your next costume stand out!

Gæstepaneler

Har du nogensinde tænkt: “Jeg vil så gerne airbrushe, men jeg aner ikke, hvor jeg skal starte! Hvilken airbrush skal jeg bruge? Kan jeg airbrushe syede ting? Kan jeg airbrushe min krop? Hvis du kan svare ja til ovenstående, så er Airbrushing 101 lige noget for dig! Skymone deler ud af gode og dårlige erfaringer med airbrushing, og viser blandt andet eksempler på, hvordan du kan bruge airbrushing til syede cosplays og rustninger, og deler erfaringer med airbrushing til body painting.

やあ! Går du med en drøm om at tale Japansk? Kunne du tænke dig at blive bedre bekendt med Japaske skrifttegn? Eller synes du bare at Japansk lyder mega nice? Uanset hvad, har du en fantastisk chance for at blive introduceret til det Japanske sprog, når Koko afholder Japanese for Beginners! Koko er født og opvokset i Japan, og giver dig værktøjer til at komme godt igang, uanset om du er helt ny eller gerne vil have mere styr på ‘The Basics’. Ganbatte~! OBS: Workshoppen foregår på Engelsk.

Hvorfor elsker vi japanernes særlige form for kulørt kultur og hvad er det, der gør hele denne kultur til noget helt særligt og vidunderligt?
Til dette spændende foredrag fortæller den kendte TV-vært og anmelder Jakob Stegelmann om sit personlige forhold til japanske monstre, manga og animé, og hvordan det har påvirket hans syn på film, computerspil og tegneserier.

Træk i træningstøjet og gør dig klar til den fedeste workshop, når dansegruppen Fushion indtager Koyo’s Music Club og lærer dig K-Pop moves og koreografi-sæt til kendte K-Pop hits! Her er der plads til at all kan være med, så tag dine danseglade venner under armen og glæd jer til en masse dans og sjov. Workshoppen foregår i vores Music Club-lokale, som har spejle langs den ene væg, og derfor er perfekt til at øve og finpudse dansetrin.

Drømmer du om at inkorporere ægte materialer og klassiske teknikker i dit næste cosplay? Kunne du tænke dig at lære hvordan du bruger og køber lædermaterialer? Til Leatherwork 101 vil du blive introduceret til at lave cosplay i læder. Der gennemgås teknikker såsom wetforming, kantbehandling, modellering, samt hvordan man vedligeholder og plejer sit læder, så projektet holder i årevis. Uanset om du vil lave læder rustning, taske, bælte, eller et komplet Attack on Titan manoeuvre-gear.

Elsker du at tegne i den Japanske Manga- og Animestil, og kunne du tænke dig at få tips til at blive endnu bedre? I Koko’s Manga Drawing Class får du muligheden for at arbejde med forskellige materialer og farvelægningsteknikker, Copic Markers og mere. Workshoppen henvender sig til alle, som gerne vil prøve at tegne med det samme tegnegrej som japanske Mangakas bruger. OBS: Workshoppen foregår på Engelsk.

Du skal ikke gå fra connen uden at have haft muligheden for at vinde en masse af vores fede præmier. Uanset om du elsker at tegne, fange Pokémon eller spille på retro-konsollerne i vores Gameroom, så får du muligheden for at vise dine evner frem i en af vores sjove turneringer og konkurrencer.

Turneringer

Nægter dine venner at dyste imod dig i Mario Kart? Kom og vis dine evner i det klassiske retrospil, og kæmp mod de andre spillere i vores hæsblæsende og eksplosive Konsolturnering! Tilmelding foregår hos Nesbozz i Game Room.

Kom og spil med, når Tier1MTG afholder spændende Draft turneringer i Game Room. Alle spillere drafter 3 boosters og bygger derefter hvert sit deck, som de konkurrerer med. OBS: Deltagelse kræver betaling.

Konkurrencer

Hvem er den Pokémon!? Har du en indre pokémon-træner gemt i dig, og kender du alle 809 Pokémons? Her gælder det om at være skarp og holde øjnene åbne, for at finde de 15 pokémons rundt omkring på connen. Har du hvad der skal til for at blive årets Pokémontræner? Konkurrencen starter Fredag aften og slutter Lørdag eftermiddag, hvor vinderen annonceres til Cosplayshowet.

Elsker du også Studio Ghibli og Hayao Miyazakis fantasifulde univers? Nu har du muligheden for at tegne din favorit figur fran filmene og vinde fede ghibli-præmier. Det kan være alt fra Noface til Det Levende Slot – så længe det er fuld af ghibli-stemning.
Du tilmelder dig i Faraos-boden med din tegning og dine kontaktoplysninger mellem fredag kl. 18 og senest lørdag kl 16. Man må gerne deltage med flere tegninger. Vinderen får direkte besked lørdag kl. 18.
Tegn din yndlings manga/animefigur og vind fede præmier! Her er der helt frit slag! Vi godtager alle tegninger, så længe de forestiller en karakter fra manga-universet. Du deltager ved at aflevere din tegning og dine kontaktoplysninger i Faraos-boden. Vinderen får direkte besked lørdag kl. 18.

Elsker du at tegne lige så meget som vi gør, og vil du gerne have chancen for at vinde fede præmier? Så deltag i vores årlige tegnekonkurrence, hvor alle kan være med. Årets Tema er Highschool. Vi glæder os til at se jeres mesterværker! Konkurrencen starter Fredag aften og slutter Lørdag eftermiddag. Vinderen annonceres på vores Facebook samt Instagram.

Kom og vær med til at synge, skråle og danse med på dine yndlingssange, når den legendariske Asgard Sings indtager KoyoCon til Karaoke! Har du en sanger gemt i dig, eller elsker du bare at skråle med på dine yndlingsnumre, så hiv vennerne med og vis hvad I kan!

Koyocons Eventteam har altid gjort noget særligt ud af sine quizzer, og de har haft stor popularitet gennem årene. Tag et par venner under armen, og vis os hvor meget viden I har om alt fra anime og computerspil, til Harry Potter-universet eller noget helt fjerde ⎯ og vind vilde præmier samtidigt! 

Ved du alt hvad der er værd at vide om anime, uanset årgang, genre eller antal episoder? Så tag vennerne under armen og vis at du er connens største anime-nørd i Anime Quizzen! Her kan du blive spurgt om alt inden for Shōnen- og Seinen-Anime, Slice of Life, Isekai’s og meget mere!

Kom og vær med til at synge, gætte og dyste om din yndlingsmusik fra alt slags anime, når den legendariske Asgard Sings indtager KoyoCon til Karaoke! I Anime Music Quizzen får du chancen for at vise din viden om alt fra anime-openings og endings, til kendte sange fra film!

Kan du genkende en introsang på et øjeblik, og sige præcis hvilken Anime den er fra? Så kom og deltag i OP/END/OST Quizzen! Her vil du møde Openings, Endings og Soundtracks fra nye som gamle Animeserier og Japanske film i alle mulige genrer.

Husker du dine yndlingsprogrammer da du var lille? Savner du de gode gamle dage med ‘rigtig’ børne-TV? Så find dit indre barn frem, og gør dig klar til en nostalgi-trip i Childhood Heroes Quizzen, hvor vi tager på en tidsrejse gennem årtier fyldt med tegnefilm, børnetime og hygge.

Går du ofte efter bøger og film baseret på hvor mange drager de indeholder? Er du stor fan af Fantasy-genren generelt? Så find tryllestaven og elverørerne frem, når vi tester din viden i Fantasy Quizzen, hvor du vil blive udfordret med spørgsmål om en bred vifte af film, serier og bøger fra den eventyrlige genre!

Kom og gæt sange, når vi afholder det klassiske event Hoot med Sangen! Værten giver jer ord, som I skal finde en sang der indeholder – så uanset om du er en sanglærke eller en hæs krage, er du inviteret til at komme og skråle med!

Er du Disney-fan? Selvfølgelig er du det! Kig forbi Disney Quizzen, hvor vi quizzer om alt indenfor Disney-universet! Vi garanterer at det bliver sjovt, så tag vennerne under armen og find jeres indre Disneynørd frem!

I-Sagde-Vi-Havde-For-Mange-Quizzer-Om-Anime-Så-Her-Er-En-Quiz-Der-Ikke-Har-Noget-At-Gøre-Med-Anime-Quizzen! Her vil du ikke møde ét eneste spørgsmål om Japansk popkultur ⎯ til gengæld kan du glæde dig til at teste din viden om alt fra Elektronik og Kunsthistorie, til Sydkorea og Svejseprocesser!

(Dette er ikke kun en quiz om BTS, bare rolig Exo-ls) I K-Pop Quizzen tester vi din viden om nye grupper såvel som gamle, fra TVXQ! og (g)-Idle, til Big Bang og Twice, hvor både Cute Concepts og Girl Crush er velkomne! Så uanset om du er JYP-stan, YG-stan, SM-stan eller synes company-stans er mærkelige, så er det her quizzen for dig!

Er du typen der kan huske samtlige musicals udenad? Og ville du ønske du kunne dele din passion for Broadway-produktioner og klassiske musical-film? Så kom med til Musical Quizzen, hvor vi skruer helt op for lyden, og tester din viden indenfor kendte — og knapt så kendte — musicals gennem tiden!

It’s Pointless! I den klassiske quiz baseret på TV-showet af samme navn dyster du sammen med en partner i forskellige kategorier. Her gælder det om at have så få point som muligt når det sidste spørgsmål er stillet ⎯ med andre ord, gælder det om at vælge de svar som færrest andre ville vælge.

Er du en af dem der elsker de “gode gamle” serier fra før 2005? Så skal du deltage i Retro-Anime Quizzen. Her dykker vi ned i arkivet og støver både gode klassikere og lidt ukendte serier af, for at give jer en spændende og sjov quiz. Omdøbt af deltagere sidste år til ‘ahhh-quizzen’… Vil du vide hvorfor, så kom og vær med!

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Til vores Hyggeevents er der både plads til lege med højt tempo og fede præmier, og hyggelige aktiviteter hvor vi griner sammen og lærer hinanden bedre at kende, eller bare slapper helt af når vi har brug for en pause fra connens høje energiniveau.

Kan du også altid gætte plottet og hvem der er morderen i de film du ser? Så kom til Black Stories ⎯ for det her gætter du ikke uden hjælp! Stil GM’en spørgsmål og gæt hvad der er sket, for at opklare historien.

Trænger du til en pause? I Frikvarteret er der fokus på at komme helt ned i gear, med forskellige afslappende aktiviteter, som lego, malebøger, massagebolde og mere. Der vil blive afspillet rolig musik under eventet, men man må også lytte til dæmpet musik i egne høretelefoner. Deltagere er velkomne til medbringe tæppe/dyne/bamse eller egne aktivitetsmaterialer.

Har du passion for at lave Cosplay på et (virkelig) stramt budget? Så find fantasien og kampgejsten frem, og hiv to af dine venner med til Hobo Cosplay, hvor vi dyster om at lave det bedste cosplay ud af pap, skrammel, skrald fra weekenden ⎯ og masser af gaffatape!

Glæd dig til at synge med på dine yndlingssange, når den legendariske Asgard Sings indtager KoyoCon til Karaoke! Her er der plads til alle genrer og sangstemmer, så grib mikrofonen og gør dig klar til at hygge og have det sjovt!

Kig forbi Epos’ udendørs photoshoot, hvor du kan få taget fede billeder af dit cosplay! Vi bruger røg- og lyseffekter, for at gøre dit billede ekstra stemningsfuldt. Der vil være mulighed for at få taget billeder i dagslys og efter solnedgang. Billlederne vil blive uploadet på KoyoCon’s facebookside.

Træk i idrætstøjet og gør dig klar til at kaste med tøjdyr, når en sand klassiker vender tilbage til KoyoCon! Til Plushiedans gælder det om at være hurtig, og sende din plushie videre til en anden deltager, inden musikken stopper!

Velkommen til Werewolf, i landsbyen hvor ingen er hvem de påstår, og natten bringer blod og magi. Mange af jer kender nok allerede til denne selskabsleg, som på mystisk vis altid opstår i krogene på danske conventions, planlagt eller ej.

Fan-events afholdes af vores fantastiske deltagere, og kan handle om lige det man har lyst til ⎯ fra in-character paneler og lærerige præsentationer, til quizzer og lege! Har du selv en idé til et event, som du godt kunne tænke dig at afholde på Koyocon? Kontakt Eventteamet via event@koyocon.dk

Attention! We are heading towards a dream bubble. It should be hitting us Friday at koyocon 2021! Come and vibe with us, and ask us your deepest questions, such as favorite ice cream flavor, answered by your favorite characters from Homestuck. Hope to see you there!

Har du spillet Danganronpa 2, og kunne du tænke dig at lære karaktererne (endnu) bedre at kende? Eller vil du gerne høre mere om serien og Danganronpa-universet? Så glæd dig til dette hyggelige Fan-event, hvor du har chancen for at stille karaktererne spørgsmål, som de besvarer in-character. Det bliver dødsjovt!

Hvad er en furry? Er det bare kun at hoppe rundt i fursuit og give kram? Eller er der noget mere? Gennem dette lille lyn-panel gennemgår vi på best måde alt fra a til å inden for furryfandomen. Dette panel handler ikke om hvordan du laver et fursuit, men der vil være rig mulighed for at snakke om det og stille spørgsmål. Så om du er ny hvalp eller en grå ulv, vil der helt sikkert være noget for dig.