fbpx

Countdown til KoyoCon

11. November kl. 18:00 – 13. November kl. 15:00 2022

2022/11/11 18:00:00

Hvad er KoyoCon?

Hvert år skaber Koyo et mekka for entusiaster inden for tegnefilm og -serier, spil, mytologi og lignende. Connen fyldes af unge mennesker i farvestrålende udklædninger, som deltager i lege, konkurrencer og opfører skuespil som deres yndlings karakterer. Der købes og sælges merchandise hos forhandlere eller individuelle kunstnere, som har boder til eventet.

Der har oprindeligt været mest fokus på Japansk populærkultur men alle velkomne, selvom interessen er på mere vestlige kulturelementer. Det er en rigtig god lejlighed til at mødes med andre med samme interesse, men også en fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber. I forhold til andre lignende arrangementer holder KōyōCon stort fokus på at være begyndervenlig og skabe trygge og hyggelige rammer for deltagerne på trods af at det pt. er det største arrangement af sin slags udenfor hovedstadsområdet.

KoyoCon har eksisteret i mere end et årti. Vi er ved at have udviklet et stabilt event som rigtig mange mennesker holder af, og vender tilbage til år efter år. Det vil vi selvfølgelig gerne fortsætte med, men samtidig kan vi også godt lidt at prøve nye ting af. Derfor afholdte vi i 2022 udover vores klassiske KoyoCon i November med cirka 1000 deltagere, også en mindre con i sommerferien på den halve størrelse. Her eksperimenterede vi med en anderledes lokation som kan nogle andre ting, og vi sammensætte et lidt anderledes program. Det har vi besluttet os for at gøre igen i 2023, men denne gang bytter vi rundt på connerne, men den klassiske KoyoCon til sommer.

Vi er stadig ved at udvikle hvilken form for con vi ønsker at lave til efteråret/vinter. Intet er fast, men I kan føle jer sikre på at den vil blive anderledes end det I kender, på godt og ondt. Vi håber at I vil give vores skøre idéer en chance!

Con lokation

Nærmere info følger

Priser

Nærmere info følger

Sovesals lokation

Nærmere info følger

Sovesal info

Nærmere info følger

Angst sovesal

Nærmere info følger