fbpx

Countdown til KoyoCon

11. November kl. 18:00 – 13. November kl. 15:00 2022

2022/11/11 18:00:00

Hvad er KoyoCon?

Hvert år i November forvandles Grenaa Idrætscenters haller og lokaler til et mekka for entusiaster inden for tegnefilm og -serier, spil, mytologi og lignende. Centeret fyldes af unge mennesker i farvestrålende udklædninger, som deltager i lege, konkurrencer og opfører skuespil som deres yndlings karakterer. Der købes og sælges merchandise hos forhandlere eller individuelle kunstnere, som har boder til eventet.

Der har oprindeligt været mest fokus på Japansk populærkultur men alle velkomne, selvom interessen er på mere vestlige kulturelementer. Det er en rigtig god lejlighed til at mødes med andre med samme interesse, men også en fantastisk mulighed for at stifte nye bekendtskaber. I forhold til andre lignende arrangementer holder KōyōCon stort fokus på at være begyndervenlig og skabe trygge og hyggelige rammer for deltagerne på trods af at det pt. er det største arrangement af sin slags udenfor hovedstadsområdet.

Hvis du vil have mere løbende information er du både velkommen til at tjekke vores facebook side og vores Instagram.

Con lokation

Grenaa Idrætscenter

Ydesvej 2

8500 Grenaa

Priser

Fredags billet: 150 DKK (Udsolgt)

Lørdags billet: 200 DKK (Udsolgt)

Søndags billet: 150 DKK (Udsolgt)

Weekend billet: 350 DKK (Udsolgt)

Medlems billet: 225 DKK

Sovesal: 75 DKK

Sovesals lokation

Grenaa Gymnasier

N P Josiassens Vej 21

8500 Grenaa

Sovesal info

Sovesalen ligger 5 min. gang fra connen. Man skal selv medbringe pude, dyne/sovepose og liggeunderlag/madras.

Det koster 75 kr. at benytte sovesalen og dette bestilles og betales på Conbillet.dk.

Her er det også muligt at sikre sig at du ender i samme sovesal som dine venner, i skal blot skrive det samme under ‘sovesals ID’ i bestillingen.

Angst sovesal

Da vi ved at nogle af vores deltagere pga. angst kan have problemer med at sove i store rum med mange mennesker, har vi nogle angst sovesale. Disse sovesale vil maksimum have 6 personer overnattende.

Ønsker man en angst sovesal skal man skrive til kontakt@koyocon.dk med navnet på dig selv og 1 støtteperson du ønsker at sove sammen med. Det er vigtigt at både du og din støtte person har gyldig entre billet og sovesals plads før du ansøger.

Vi har desværre et meget begrænset antal pladser, så det er først til mølle og vi forventer naturligvis at man ikke prøver at tilmelde sig en angst sovesal medmindre man har et behov for en.

Menu