fbpx

Materialer og værktøj

Til Koyo Cosplay Camp får du adgang til mange forskellige materialer og værktøjer. Dette er en overordnet oversigt over dem, men der tages forbehold for at vi potentielt har udvidet vores sortiment eller eventuelt er løbet tør for noget.

Crafting:

Af værktøj har vi både deltaslibere og dremmel, samt varmpistoler, lim pistoler og diverse små værktøj, såsom hobbyknive, file, loddekolbe, save og naturligvis det nødvendige sikkerhedsudstyr. Derudover har vi pensler til maling.

Af materialer har vi foam i forskellige tykkelser og densitet, foam clay, Polymorph, sort og transparent worbla og ler.

Af lim har vi kontakt lim, hot glue, træ lim, sekund lim og spray lim.

Af maling har vi både spray maling og akrylmaling i et væld af forskellige farver. Derudover har vi lak, primer og selvlysende maling.

Wig styling:

Vi har wigheads, wighead holdere, hairspray (got2b glued), textil lim, hårnåle, elastikker, sakse og kamme.

*OBS!* du skal selv medbringe wig.

Syning:

Af maskiner har vi 5 alm. symaskiner (stikkesting), 2 overlockere og 1 broderingsmaskine.

*OBS!* der kan være kø ved maskinerne, så hvis man har mulighed for det er man velkommen til at medbringe sin egen. Vi har desuden strygejern og strygebræt.

Derudover har vi et væld af sytilbehør, f.eks. nåle, sakse, skrædder linealer, opsprættere, markeringspenne, symaskine fødder (til lynlås og kantbånd), wondertape m.v.

Vi har broderingstråd og alm. tråd i forskellige farver, derudover har vi lynlåse, kantbånd, pipingbånd og satin bånd i sort og hvid, samt elastik i sort. Derudover har vi en del blandende knapper, trykknapper, overtræksknapper og hægter. Vi har desuden et lille udvalg af stof maling.

Af stof har vi twill i sort/mørkeblå, pleather i brun/sort og flies, bomuldslærred, jersey og polyester i et væld af forskellige farver.

*OBS!* Vi har ikke alting og alle farver, så hvis du skal bruge noget helt særligt stof (eller anden materiale) bør du selv medbringe det.

Resin:

Vi har resin (alm. m. hærder) og resin farve i blå, grøn, gul, hvid, lilla, pink, rød og sort.

*OBS!* ved størrere resin projekter bedes du selv medbringe resin, da vi skal have nok til at alle kan prøve.

Vi har forme til forskellige juveler og enhjørninghorn, silikone målebæger og arbejdsmåtter.

Læder:

Vi har skærehjul, rem skærer, hobbykniv og læderhøvl til udskæring. Til kanterne har vi Kantpolertræ, kantskærer og gum tragacanth.

Til syning har vi syl, sadelmagernål, firefork, enfork, syrille, stikpasser og vokstråd i sort, brun og hvid.

Vi har desuden læderolie, læderfedt, læderhærder, finish, stempler til snøreringe, nitter og trykknapper, klemmer, lighter, hammer, knibtang, punsel, swivel kniv, tracefilm, revolvertang og nervsværte i rød, sort og brun.