fbpx

Generelle Ordensregler

Da Kōyō lægger stor vægt på at være en venlig og velkommende forening hvor alle skal kunne føle sig godt tilpas, har vi nogle regler der gælder for alle, både deltagere og arrangører/medhjælpere. Overtrædelse af en regel medfører en advarsel, og ved gentagende overtrædelser bedes man forlade eventet. Overtrædelse af visse regler medfører øjeblikkelig udvisning.

 1. Samleje er forbudt på arrangementets område og tilhørende sovepladser, af hensyn til andre congæster og dansk lovgivning. Overtrædelse af denne regel medfører øjeblikkelig udvisning og kan medføre blacklisting fra fremtidige Kōyō arrangementer. Husk at der er mindreårige til stede og at deres forældre skal være trygge ved at sende dem af sted.
 2. Opbevaring, indtagelse og at være påvirket af alkohol og/eller stoffer på arrangementets område er forbudt medfører øjeblikkelig udvisning.
 3. Hærværk og tyveri medfører øjeblikkelig udvisning og politianmeldes.
 4. Spørg altid før du krammer, fotograferer eller filmer en bestemt person – samtykke er sejt.
 5. Undgå at stalke/følge efter andre personer uden deres tilladelse – hvis nogen føler sig stalket har de ret til at klage til en arrangør eller frivillig og det kan medføre klip i armbåndet.
 6. Fysisk og verbal chikane er forbudt –  hvis nogen føler sig chikaneret har de ret til at klage til en arrangør eller frivillig og det kan medføre udvisning.
 7. Affald skal smides i skraldespande/sække.
 8. Lad være med at farve hår i håndvaske. Det ødelægger både dit hår, vasken og som regel også dit cosplay.
 9. Når du deltager til arrangementet giver du Koyo lov til at tage billeder af dig under arrangementet til brug ved promovering.
 10. Overtrædelse af foreningens vedtægter og dansk lovgivning medfører øjeblikkelig udvisning, og i værste fald politi anmeldelse.
 11. Det er forbudt at ryge indenfor – dette inkluderer e-cigaretter.
 12. Børn til og med 3 år kan deltage gratis uden medlemskab. Af hensyn til andre deltagere og barnet må børn til og med 3 år ikke overnatte i sovesalene.

 13. Alle børn under 15 skal være i følge med en voksen.

 14. Det er ikke tilladt at medbringe dyr.

Regler for Koyo Cosplay Camp

 1. Der skal være stille i sovesalen fra 22-08.
 2. Spraymaling foregår udenfor på afdækket område.
 3. Det er ikke tilladt at bruge Koyos materialer til at producere noget med formål at sælge det.
 4. Koyos materialer er tiltænkt som et supplement, og det er derfor ikke tilladt at anvende større mængder. Ønsker man at benytte mere end 1m stof eller tilsvarende A4 størrelse af craftingmateriale, bedes man snakke med en arrangør om formålet.
 5. Husk at bruge påkrævet sikkerhedsudstyr når du crafter, er du i tvivl så spørg en arrangør.
 6. Husk at rydde op efter jer selv.
 7. Det er tilladt at medbringe mad/drikke til arrangementet. Mad må dog ikke nydes crafting/sy rummene og drikke skal enten være i beholdere med låg eller holdes på et bord el.lign. væk fra maskiner m.v.