fbpx

Koyo Chibi

Koyo Chibi er et weekend arrangementer med fokus på at samle medlemmer af foreningen til masser af hygge. Der er rig mulighed for at snakke, spille og tegne med andre med fælles interesser.

Der afholdes cirka 6 Koyo Chibi weekender i løbet af året, så der er rig mulighed for at få nye bekendtskaber, lvl up ens brætspils evner eller lign. Weekenderne er som udgangspunkt for medlemmer, men der afholdes 2 ‘prøve gange’ hvor både medlemmer og ikke-medlemmer har mulighed for at deltage.

29. Februar – 1. Marts: Vi holder fastelavn med kostumekonkurrence, fastelavnsboller og en omgang “slå katten af tønden”
17.-19. April: Vi ser ‘Weathering with You’ i Grenå biograf
3.-5. Juli: Djurs sommerland tur
7.-9. August: Sommer photoshoot
9.-10. Oktober: Inctober
11.-13. December: Jule photoshoot 

Den første Chibi weekend og vores Djurs sommerlands tur er åbne for alle. Resten kræver som nævnt medlemskab. Dog kan man sagtens mødes med os og komme ind og se ‘Weathering with You’ uden medlemskab.

Hvis i gerne vil med ind og se ‘Weathering with You’ d. 18. april kl. 18:30, så kan i købe billetter ved Grenå Kino til 80kr. eller i kan købe billetter ved os til 75kr. for ikke medlemmer og 60kr. for medlemmer. Hvis i vil købe billetter hos os skal i bare overføre beløbet på mobilepay til 810550 med kommentaren ‘Weathering with You’. Vi udlevere billetterne ved indgangen til biografen.

Menu