fbpx

Du skal ikke gå fra connen uden at have haft muligheden for at vinde en masse af vores fede præmier. Uanset om du elsker at tegne, synge eller løse gåder, så får du muligheden for at vise dine evner frem i en af vores sjove turneringer og konkurrencer.

Koyocons Eventteam har altid gjort noget særligt ud af sine quizzer, og de har haft stor popularitet gennem årene. Tag et par venner under armen, og vis os hvor meget viden I har om alt fra anime og Pokemon, til Disney eller noget helt fjerde ⎯ og vind vilde præmier samtidigt! 

Til vores Hyggeevents er der både plads til lege med højt tempo og fede præmier, og hyggelige aktiviteter hvor vi griner sammen og lærer hinanden bedre at kende, eller bare slapper helt af når vi har brug for en pause fra connens høje energiniveau.

Fan-events afholdes af vores fantastiske deltagere, og kan handle om lige det man har lyst til ⎯ fra in-character paneler og lærerige præsentationer, til quizzer og lege! Har du selv en idé til et event, som du godt kunne tænke dig at afholde på Koyocon? Kontakt Eventteamet via event@koyocon.dk

Menu