fbpx

Næste Manga Camp er 17.-19. oktober 2022

Vi afholder typisk manga camp i påsken, sommerferien og efterårsferien.

2022/10/17 09:00:00

Manga Camp

I samarbejde med 3D College præsenterer vi en spændende Camp for piger og drenge, som er over 13 år.

På Campen vil der være fuld fokus på manga tegning og kreativitet. Så er du vild med manga og lyst til at lære mere om hvordan man tegner manga, så er den her Manga Camp lige noget for dig.

Det bliver 3 dage med masser af undervisning, tegning og hygge. Vores underviser team består af dygtige kunstnere. Blandt andre har vi Japaneren Koko der kommer og underviser i traditionel manga tegning og viser eksempler fra hendes eget arbejde, samt japanske illustrations bøger og manga. Derudover har vi også Sky der kommer og underviser i digital tegning.

Der er mulighed for at købe to forskellige pakker:

Fuldtidselev pakken koster 1195,- og inkludere deltagelse ved al undervisning og aftenhygge, fuld kost og overnatning.

Dagselev pakken koster 695,- og inkludere deltagelse ved undervisning kl. 9:00-16:00 og frokost, samt eftermiddagssnacks.

Begge pakker inkludere alle nødvendige materialer, tur i svømmehal og en lækker t-shirt.

Du vil blive udfordret på dine tegne evner, når vi åbner op for en Camp med masser af tegning på programmet og muligheden for at lære en masse. Vi kommer både til at arbejde med traditionel og digital tegning og du kommer til at stiftet bekendtskab med mange professionelle værktøjer og metoder.

Om aftenen vil der være plads til at slappe af og snakke med de andre deltagere til forskellige aktiviteter. Der vil også være mulighed for at se anime sammen og hygge om de fælles interesser.

Vi kommer til at lave klistermærker, badges og meget mere!

Manga Camp er et tilbagevendende event, og derfor vil der komme yderligere info om datoer, pris og lokation løbende. Vi forsøger fast at afholde Manga Camp i påskeferien, sommerferien og efterårsferien.