fbpx

Attrapvåben

Attrapvåben skal kontrolleres af en arrangør og skal være markeret med rød tape for enden ved skydevåben. Vi henviser til den danske lovgivning angående, hvad der må medbringes.

Rygning

Det er forbudt at ryge indenfor – dette inkluderer e-cigaretter.

Børn

Børn til og med 3 år får gratis entré til connen.

Pga. hensyn til andre deltagere og barnet må børn til og med 3 år ikke overnatte i sovesalene.

Alle børn under 15 skal være i følge med en voksen.

Betalinger

Betalinger kan som udgangspunkt ikke refunderes, med mindre betalingen er modtaget efter alle pladser er optaget.

Ordensregler

Da KōyōCon lægger stor vægt på at være en venlig og velkommende con hvor alle skal kunne føle sig godt tilpas, har vi nogle regler der gælder for alle, både deltagere og arrangører/medhjælpere. Overtrædelse af en regel medfører ét klip i armbåndet, og ved tredje overtrædelse bliver armbåndet klippet helt af og man bedes forlade con’en uden mulighed for at købe adgang igen. Overtrædelse af visse regler medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd.

 1. Samleje er forbudt på connens område, dvs. Grenaa Idrætscenter og tilhørende sovepladser, af hensyn til andre congæster og dansk lovgivning. Overtrædelse af denne regel medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd og kan medføre blacklisting fra fremtidige Kōyō arrangementer. Husk at der er mindreårige til stede og at deres forældre skal være trygge ved at sende dem af sted.
 2. Opbevaring, indtagelse og at være påvirket af alkohol og/eller stoffer på connens område er forbudt medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd.
 3. Hærværk og tyveri medfører øjeblikkelig fjernelse af armbånd og politianmeldes.
 4. Free hugs skilte må ikke bruges på en generende eller offensiv måde – d.v.s. at skilte ikke skal skubbes op i folks ansigter, gange må ikke blokeres og man skal respektere når der bliver sagt nej. Husk, hvis nogen føler sig generet af din brug af skilte kan det medføre klip i armbåndet. Vent på at folk kommer til dig, frem for bare at kramme tilfældigt.
 5. Spørg altid før du krammer, fotograferer eller filmer en bestemt person – samtykke er sejt.
 6. Undgå at stalke/følge efter andre personer uden deres tilladelse – hvis nogen føler sig stalket har de ret til at klage til en gopher og det kan medføre klip i armbåndet.
 7. Fysisk og verbal chikane er forbudt –  hvis nogen føler sig chikaneret har de ret til at klage til en gopher og det kan medføre klip i armbåndet
 8. Affald skal smides i skraldespande/sække.
 9. Lad være med at farve hår i håndvaske. Det ødelægger både dit hår, vasken og som regel også dit cosplay.
 10. Når du køber billet til arrangementet giver du koyo lov til at tage billeder af dig under arrangementet til brug ved promovering.
 11. Overholdelse af foreningens vedtægter og dansk lovgivning.
Menu