fbpx

⚔️ KoyoCons Prop Konkurrence ⚔️

Sidder hænderne rigtigt skruet på og kan du lave de vildeste rekvisitter? Så har du mulighed for at deltage til KoyoCons Prop konkurrence!

I denne craftmanship konkurrence behøver du ikke at have et fuldendt kostume, stå frem på nogen scene, eller gå gennem lydprøver og prejudging. Alt hvad du skal kunne, er at skabe et vild prop.

Der vil blive lagt vægt på alt håndværk; din bearbejdning af materialer, maleteknikker, elektronik, kreativitet og source accuracy. Det kan være stort såvel som småt, detaljeret eller solidt, velkendt eller niche.

Alle tilmeldte props vil blive udstillet på borde bag afspærring ved siden af Artist Alley og Bring & Buy, hvor der er staff tilstede til at holde øje med udstillingen. Dit prop skal indleveres fredag, hvorefter det vil blive udstillet så alle connens deltagere kan beundre dit fantastiske arbejde.

Vinderne udvælges af vores dommer-panel, og annonceres lørdag aften til ballet.

Tilmeldingen lukker d. 3 Juni 2023

Tilmelding er åben!

Regler

Der gælder følgende regler for de tilmeldte props:

 1. Den må ikke indgå som en del af en beklædningsdel. En rekvisit er seperat og ikke afhængig af at blive båret for at fremstå til sit fulde potentiale. Det kan være alt fra attrap-våben, til proderede tasker. Vi godkender dog også hovedbeklædning, herunder kroner, masker og hatte.
 2. Din prop skal være noget du har kreeret. Du bliver bedømt på dit håndværk, og derfor skal det fremgå tydeligt i beskrivelsen i tilmeldingen, hvis der er dele som er købt og ombygget.
 3. Din prop skal tage udgangspunkt i et canon (officielt udgivet) design eller univers. Det behøver ikke være en præcis gengivelse, men må gerne blot være inspireret af sit kildemateriale.
 4. Ønsker man sin prop udstillet på nogen særlig måde, såsom på en pude eller mannequin hoved, skal dette selv medbringes. Dette tilbehør skal fremstå anonymt, og ikke distrahere fra de udstildede genstande.
 5. Du må gerne have deltaget og vundet i tidligere shows og konkurencer med dit prop.
 6. Det skal overholde dansk lovgivning og vores generelle retningslinier for våben og props, som kan læses under connens ordensregler.
 7. Du må tilmelde op til 3 props, men kan dog kun vinde én præmie.
 8. Man må gerne have været flere om at skabe et prop sammen. Alle der har medvirket i den håndværksmæssige process, skal fremgå af tilmeldingen.
 9. Tilmeldingen er som udgangspunkt bindende, men skulle man blive forhindret i at deltage i konkurrencen, skal man sende en mail til kontakt@koyocon.dk hurtigst muligt.
 10. Man skal ved tilmeldingen have en conbillet bruger, og senest d. 3. Juni have købt en weekend- eller medlemsbillet til KoyoCon Sommer.

Tilmelding

Du tilmelder dig ved at udfylde formularen som der er linket til herover.

Til tilmeldingen skal du have følgende klar:

 • Et reference-billede eller kollage af billeder som viser kildematerialet din prop er baseret på. Billedet skal være minimum 874(bredde)*620(højde) pixels. Passer dit billede ikke i formatet, vil vi crop det efter bedste evne.
 • En beskrivelse af dit håndværk. Her skal der fremstå hvad du har lavet, men ellers er det helt op til dig hvad du ønsker at fremhæve: materialer, teknikker, overvejelser eller andet. Beskrivelsen skal være mellem 500-700 tegn, eksklusiv mellemrum.
 • Mål på dit prop (Bredde*Højde*Dybde). Det behøver ikke være helt præcise mål hvis dit prop ikke er lavet færdig ved tilmeldingen. Vi bruger målene til at planlægge udstillingen.

Din beskrivelse og reference-billede udstilles på et skilt sammen med dit prop.