fbpx

Countdown til Koyo Sommer

1. juli kl. 18:00 – 3. juli kl. 15:00 2022

2022/07/01 18:00:00

Hvad er Koyo Sommer?

Koyo Sommer er en mindre version af Koyos store november convention, KoyoCon. Ved Koyo Sommer er fokuset at skabe en hyggelig og begyndervenlig convention med masser af muligheder for at mødes med andre med samme interesse, indenfor f.eks. cosplay, tegneserier, tegnefilm og spil.  

I forhold til andre lignende arrangementer stræber Koyo Sommer efter at afprøve nye initiativer og være nyskabende, med henblik på at kunne innovere Koyos øvrige arrangementer på sigt.

Lokation

Kulturhuset pavillonen

Kærvej 11

8500 Grenaa

Sovesal

VID Gymnasier

N P Josiassens Vej 44E

8500 Grenaa

Priser

Koyo Sommer kræver medlemskab (100 DKK)

Entré: 200 DKK

Sovesal: Gratis!

Sovesal info

Sovesalen ligger ca. 20 min. gåtur fra convention lokation og er desuden en ny sovesals lokation for os. Derfor er det gratis at få en sovesalsplads. Pladserne er først til mølle og kan kun ‘købes’ sammen med en entré billet på conbillet.dk. Vi håber at alle vil tage hensyn og ikke bestille en sovesalsplads, medmindre man har intention om at bruge den.

Man skal selv medbringe pude, dyne/sovepose og liggeunderlag/madras. Det er muligt at sikre sig at du ender i samme sovesal som dine venner, I skal blot skrive det samme under ‘sovesals ID’ i bestillingen.

Sovesalen har desværre ikke lokaler til angst sovesale. Man er velkommen til at skrive til os på kontakt@koyocon.dk hvis man har nogle ønsker, så vil vi gøre alt vi kan for at være behjælpelige, men vi har som udgangspunkt ikke mulighed for at love nogle særlige hensyn. Har man nogle særlige behov som vi ikke kan tilgodese anbefaler vi at finde overnatning ved lokale hoteller eller via AirBnB, for at opretholde en god convention oplevelse.

Menu